joulureseptit

Raparperi-mansikkakiisseli

Raparperi-mansikkakiisseli
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

7-8 dl (400 g)
raparperinpaloja
8 dl
vettä
1 1/2 dl
sokeria
1 dl
vettä
4 rkl
Pirkka perunajauhoja
n. 1/2 l
tuoreita mansikoita tai
pakastemansikoita

Lisäksi

2 dl
kuohukermaa
3 rkl
Pirkka juoksevaa hunajaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
91,00 kcal / 381,00 kJ
Proteiinia
0,50 g
Hiilihydraatteja
12,30 g
Rasvaa
4,50 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
273,00 kcal / 1143,00 kJ
Proteiinia
1,50 g
Hiilihydraatteja
36,90 g
Rasvaa
13,50 g
  • 1. Leikkaa raparperit parin sentin paloiksi ja keitä ne sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi.
  • 2. Sekoita kylmään veteen perunajauhot. Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.
  • 3. Lisää tuoreet lohkotut mansikat tai jäiset pakastemansikat. Kaada raparperi-mansikkakiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria. Vaahdota kerma ja mausta hunajalla. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut