Raparperi-mansikkakiisseli

Raparperi-mansikkakiisseli
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

7-8 dl (400 g)
raparperinpaloja
8 dl
vettä
1 1/2 dl
sokeria
1 dl
vettä
4 rkl
Pirkka perunajauhoja
n. 1/2 l
tuoreita mansikoita tai
pakastemansikoita

Lisäksi

2 dl
kuohukermaa
3 rkl
Pirkka juoksevaa hunajaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
91,00 kcal / 381,00 kJ
Proteiinia
0,50 g
Hiilihydraatteja
12,30 g
Rasvaa
4,50 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
273,00 kcal / 1143,00 kJ
Proteiinia
1,50 g
Hiilihydraatteja
36,90 g
Rasvaa
13,50 g
  • 1. Leikkaa raparperit parin sentin paloiksi ja keitä ne sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi.
  • 2. Sekoita kylmään veteen perunajauhot. Nosta kattila kuumalta liedeltä ja kaada suurus joukkoon ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin vielä kiehahtaa ja siirrä pois liedeltä.
  • 3. Lisää tuoreet lohkotut mansikat tai jäiset pakastemansikat. Kaada raparperi-mansikkakiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria. Vaahdota kerma ja mausta hunajalla. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa.
Pirkka koekeittiö

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä