joulureseptit

Savulohipasta

Savulohipasta
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 pkt (n. 200 g)
Pirkka lämminsavustettua kirjolohta palana
1 (70 g)
pieni sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
öljyä
1 tlk (2 dl)
ruokakermaa
1 1/2 rkl
sitruunanmehua
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
(vettä)
1 ps (250 g)
Pirkka fettuccine tuorepastaa
1/2-1 dl
tilliä hienonnettuna

Päälle

1/4 (n. 80 g)
tuoretta kurkkua

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
202,00 kcal / 844,00 kJ
Proteiinia
11,00 g
Hiilihydraatteja
20,00 g
Rasvaa
8,70 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
605,00 kcal / 2533,00 kJ
Proteiinia
33,00 g
Hiilihydraatteja
60,00 g
Rasvaa
26,00 g
  • 1. Kuumenna tilavassa kattilassa noin 1 1/2 l vettä ja lisää 1 tl suolaa. Poista lohesta nahka ja leikkaa kala pieniksi paloiksi.
  • 2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita pari minuuttia rasvassa, kunnes ne pehmenevät. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.
  • 3. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi pasta ja kaada takaisin kattilaan.
  • 4. Lisää savulohipalat kastikkeeseen, ohenna tarvittaessa tilkalla vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää puolet tillistä kastikkeeseen.
  • 5. Halkaise pala kurkkua pitkittäin ja poista keskeltä siemenet. Höylää kurkku juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi. Kaada kastike pastan joukkoon. Levitä kurkkusuikaleet ja loput tillistä pastan päälle. Tarjoa savulohipasta heti.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut