Sienikeitto

Sienikeitto
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

n. 1 l (250-300 g)
kantarelleja tai (ruskeita) herkkusieniä
1 (100 g)
sipuli
2 rkl
voita
3/4 dl
vehnäjauhoja
7 dl
vettä
3/4 tl
suolaa
1 dl
Pirkka sinihomejuustomuruja
2 rkl
ketsuppia
mustapippuria
1 tlk (2 dl)
Pirkka ruoka- tai kevytkermaa
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
76,56 kcal / 0,0 kJ
Proteiinia
2,81 g
Hiilihydraatteja
4,38 g
Rasvaa
5,31 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
245,00 kcal
Proteiinia
9,00 g
Hiilihydraatteja
14,00 g
Rasvaa
17,00 g
  • 1. Paloittele puhdistetut sienet ja hienonna kuorittu sipuli. Pane sienet pinnoitettuun kattilaan ja kuumenna, kunnes sienten neste on haihtunut. Lisää rasva ja sipulit. Kuullota.
  • 2. Ripottele jauhot kattilaan. Lisää vesi ja suola. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia.
  • 3. Mausta sinihomejuustolla, ketsupilla ja pippurilla. Lisää kerma ja persilja. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa sienikeitto leivän kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut