Valitse oma kauppasi

Syötä postinumero, nimi tai paikkakunta ja löydä K-kauppasi

Suklaatäytekakku

Suklaatäytekakku
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Suklaatäytekakku kätkee sisälleen täyteläisen mascarpone-suklaa-banaanitäytteen.

Pohja

4
kananmunaa
1 1/2 dl
sokeria
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
3 rkl
Pirkka kaakaojauhetta (tummaa)
1 tl
leivinjauhetta

Kostutus

2
appelsiinin mehu (n. 1 1/2 dl)

Täyte

1 prk (2 dl)
Pirkka kuohu- tai vispikermaa
100 g
Pirkka tummaa suklaata
1 prk (250 g)
Pirkka mascarponejuustoa
1/2 dl
sokeria
1-2 tl
vanilliinisokeria
2-3 rkl
sitruunanmehua
tai 2-3 rkl
konjakkia
2-3
Pirkka banaania

Kuorrutus

2-3 dl
Pirkka kuohu- tai vispikermaa
1 rkl
Pirkka kaakaojauhetta (tummaa)
1 rkl
sokeria

Pinnalle

Pirkka suklaamanteleita ja -hasselpähkinöitä tai
Pirkka suklaarusinoita

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
282,00 kcal / 1182,00 kJ
Proteiinia
4,80 g
Hiilihydraatteja
24,00 g
Rasvaa
17,60 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
353,00 kcal / 1478,00 kJ
Proteiinia
6,00 g
Hiilihydraatteja
30,00 g
Rasvaa
22,00 g
  • 1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhoihin kaakao- ja leivinjauhe. Yhdistä seos munavaahtoon. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun tasapohjaiseen vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Kumoa kakkupohja ja anna sen jäähtyä.
  • 2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja leikkaa suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita mascarponen joukkoon sokeri, vanilliinisokeri, sitruunanmehu, suklaarouhe ja lopuksi vaahdotettu kerma.
  • 3. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta levyt appelsiinimehulla. Viipaloi kuoritut banaanit. Levitä pohjalevylle viipaloituja banaaneja ja niiden päälle puolet täytteestä. Nosta keskimmäinen kakkulevy paikoilleen ja levitä sen päälle loput banaaniviipaleet ja täyte. Nosta päällimmäiseksi kostutettu kakkulevy. Anna kakun maustua viileässä mielellään yön yli kevyen painon alla.
  • 4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla ja kaakaojauheella. Levitä vaahto kakun päälle ja reunoille. Koristele suklaamanteleilla ja - hasselpähkinöillä.
Pirkka koekeittiö

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä