Taatelikakku

Katso myös
Toiminnot:

Helppo piimäkakku

Toiminnot:

Ananaskakku

Taatelikakku säilyy pitkään mehevänä.
1 ps (200 g)
Pirkka pehmeitä taateleita
2 dl
vettä
200 g
Pirkka leivontamargariinia tai voita
2
kananmunaa
2 dl
sokeria
1 dl
Pirkka Kevyt kermaviiliä
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
vanilliinisokeria
1 1/2 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
306,49 kcal / 1282,35 kJ
Proteiinia
3,68 g
Hiilihydraatteja
41,10 g
Rasvaa
14,15 g
  • 1. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka. Pilko taatelit kattilaan ja keitä veden kanssa pehmeiksi. Soseuta taatelit halutessasi sauvasekoittimella. Sulata rasva taateleiden joukkoon.
  • 2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä muna-sokerivaahto ja jäähtynyt taateliseos varovasti sekoittaen. Lisää kermaviili.
  • 3. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri, leivinjauhe ja sooda keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Vältä turhaa sekoittamista. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Kakku säilyy hyvin.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut