Taatelikakku

Taatelikakku
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Taatelikakku säilyy pitkään mehevänä.
1 ps (200 g)
Pirkka pehmeitä taateleita
2 dl
vettä
200 g
Pirkka leivontamargariinia tai voita
2
kananmunaa
2 dl
sokeria
1 dl
Pirkka Kevyt kermaviiliä
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
vanilliinisokeria
1 1/2 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
306,49 kcal / 1282,35 kJ
Proteiinia
3,68 g
Hiilihydraatteja
41,10 g
Rasvaa
14,15 g
  • 1. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka. Pilko taatelit kattilaan ja keitä veden kanssa pehmeiksi. Soseuta taatelit halutessasi sauvasekoittimella. Sulata rasva taateleiden joukkoon.
  • 2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä muna-sokerivaahto ja jäähtynyt taateliseos varovasti sekoittaen. Lisää kermaviili.
  • 3. Sekoita jauhot, vanilliinisokeri, leivinjauhe ja sooda keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Vältä turhaa sekoittamista. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Kakku säilyy hyvin.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut