Tilaa ja nouda

Täytetyt kesäkurpitsat

Täytetyt kesäkurpitsat
Katso myös
Toiminnot:

Acapulcon lihamureke

Loading...
Toiminnot:

Bataatti-perunasoselaatikko

Loading...
Täytetyt kesäkurpitsat on täytetty tomaattisella jauhelihaseoksella. jonka voit maustaa sinihomejuustolla.
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
3 pientä (à 300 g)
kesäkurpitsaa
1 (120 g)
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 tlk (500 g)
Pirkka tomaattimurskaa
1 tl
suolaa
1 tl
Pirkka pizzamaustetta
1/2 tl
mustapippuria
(100 g
sinihomejuustoa)
3 rkl
vehnäjauhoja

Pinnalle

150 g
Valio pizzajuustoraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
104,76 kcal / 438,32 kJ
Proteiinia
6,38 g
Hiilihydraatteja
4,23 g
Rasvaa
6,91 g
  • 1. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Halkaise huuhdotut kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Koverra kurpitsojen sisus lusikalla täytettä varten ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulit.
  • 2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja valkosipulit. Anna niiden kuullottua. Lisää kesäkurpitsojen malto ja tomaattimurska.
  • 3. Mausta suolalla, pizzamausteella, pippurilla ja halutessasi sinihomejuustolla. Ripottele pinnalle vehnäjauhot. Keitä seosta hiljalleen 10-15 minuuttia ilman kantta, jotta enin neste haihtuu.
  • 4. Nosta kurpitsaveneet leivinpaperin päälle uunipannulle ja jaa täyte niille tasaisesti. Ripottele juustoraaste täytteen päälle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi riisiä tai leipää.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut