joulureseptit

Täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

4
eriväristä paprikaa

Täyte

2 rkl
öljyä
1 1/2 dl
Pirkka pitkäjyväistä riisiä
4 dl
vettä
1/2
lihaliemikuutiota
2 dl
Pirkka maissia (pakaste)
1 tlk (280 g)
Pirkka herkkusieniviipaleita
150 g
Pirkka saunapalvikinkkua
1/2 dl
ruohosipulisilppua
2 tl
oreganoa
1 1/2 dl
emmental-juustoraastetta

Päälle

2 dl
emmental-juustoraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
98,45 kcal / 411,91 kJ
Proteiinia
4,86 g
Hiilihydraatteja
9,86 g
Rasvaa
4,52 g
  • 1. Halkaise paprikat. Poista siemenet ja kanta. Nosta paprikanpuolikkaat voideltuun uunivuokaan.
  • 2. Kuumenna öljy kasarissa, lisää riisi ja kuullota pari minuuttia. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Anna riisin hautua kypsäksi miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  • 3. Lisää maissi, valutetut herkkusienet ja suikaloitu palvikinkku. Mausta ruohosipulilla ja oreganolla. Sekoita joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.
  • 4. Täytä paprikat riisiseoksella ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa aterian lisäkkeenä tai leivän ja salaatin kanssa pikkulämpimänä.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut