Täytetyt paprikat

Katso myös
Toiminnot:

Italialaiset jumbo-herkkusienet

Toiminnot:

Pekoniin käärityt manteliluumut

4
eriväristä paprikaa

Täyte

2 rkl
öljyä
1 1/2 dl
Pirkka pitkäjyväistä riisiä
4 dl
vettä
1/2
lihaliemikuutiota
2 dl
Pirkka maissia (pakaste)
1 tlk (280 g)
Pirkka herkkusieniviipaleita
150 g
Pirkka saunapalvikinkkua
1/2 dl
ruohosipulisilppua
2 tl
oreganoa
1 1/2 dl
emmental-juustoraastetta

Päälle

2 dl
emmental-juustoraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
98,45 kcal / 411,91 kJ
Proteiinia
4,86 g
Hiilihydraatteja
9,86 g
Rasvaa
4,52 g
  • 1. Halkaise paprikat. Poista siemenet ja kanta. Nosta paprikanpuolikkaat voideltuun uunivuokaan.
  • 2. Kuumenna öljy kasarissa, lisää riisi ja kuullota pari minuuttia. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Anna riisin hautua kypsäksi miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  • 3. Lisää maissi, valutetut herkkusienet ja suikaloitu palvikinkku. Mausta ruohosipulilla ja oreganolla. Sekoita joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.
  • 4. Täytä paprikat riisiseoksella ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa aterian lisäkkeenä tai leivän ja salaatin kanssa pikkulämpimänä.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut