Thailohi

Katso myös
Toiminnot:

Aasialainen lohi

Toiminnot:

Balilaista kalaa

1 (580 g)
Pirkka kirjolohifileetä (sis. suolaa 1 %)
2
valkosipulinkynttä
1
Pirkka mieto punainen chili
1/2 dl
korianteria hienonnettuna
1 rkl
seesamiöljyä (paahdettua)
1/2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 rkl
Pirkka kalakastiketta

Lisäksi

1/2 (150 g)
kurkkua
1/2 dl
korianteria hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
171,05 kcal / 715,68 kJ
Proteiinia
15,79 g
Hiilihydraatteja
1,58 g
Rasvaa
11,58 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
325,00 kcal / 1359,80 kJ
Proteiinia
30,00 g
Hiilihydraatteja
3,00 g
Rasvaa
22,00 g
  • 1. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.
  • 2. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Sekoita valkosipuli, chili, korianteri, seesamiöljy ja hunaja kulhossa. Levitä seos kalan päälle. Peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin marinoitumaan. Anna marinoitua vähintään 1/2 tuntia.
  • 3. Paista kalaa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Pirskottele päälle kalakastike.
  • 4. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita kurkku ja korianteri kulhossa. Levitä kurkkuseos vadille kalan viereen tai tarjoa se erikseen. Tarjoa lisäksi (jasmiini)riisiä.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut