Valitse oma kauppasi

Syötä postinumero, nimi tai paikkakunta ja löydä K-kauppasi

Thailohi

Thailohi
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 (580 g)
Pirkka kirjolohifileetä (sis. suolaa 1 %)
2
valkosipulinkynttä
1
Pirkka punainen mieto chilipalko
1/2 dl
korianteria hienonnettuna
1 rkl
seesamiöljyä (paahdettua)
1/2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 rkl
Pirkka kalakastiketta

Lisäksi

1/2 (150 g)
kurkkua
1/2 dl
korianteria hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
171,05 kcal / 715,68 kJ
Proteiinia
15,79 g
Hiilihydraatteja
1,58 g
Rasvaa
11,58 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
325,00 kcal / 1359,80 kJ
Proteiinia
30,00 g
Hiilihydraatteja
3,00 g
Rasvaa
22,00 g
  • 1. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.
  • 2. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Sekoita valkosipuli, chili, korianteri, seesamiöljy ja hunaja kulhossa. Levitä seos kalan päälle. Peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin marinoitumaan. Anna marinoitua vähintään 1/2 tuntia.
  • 3. Paista kalaa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Pirskottele päälle kalakastike.
  • 4. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita kurkku ja korianteri kulhossa. Levitä kurkkuseos vadille kalan viereen tai tarjoa se erikseen. Tarjoa lisäksi (jasmiini)riisiä.
Pirkka koekeittiö

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä