Tilaa ja nouda

Tomaattinen jauhelihavuoka

Katso myös
Toiminnot:

Bobotie, eteläafrikkalainen jauheliharuoka

Toiminnot:

Bolognan perunavuoka

Tomaattinen jauhelihavuoka on helppo tehdä pakastevalkosipuliperunoista. Resepti vain noin 1,35 €/annos*.
2 ps (à 500 g)
Pirkka valkosipuliperunoita (pakaste)
400 g
Pirkka nauta-sikajauhelihaa
1 dl
Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
5 dl
vettä
3 (400 g) isoa
tomaattia
2 tl
oreganoa
1 ps (150 g)
Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
128,13 kcal / 536,10 kJ
Proteiinia
6,78 g
Hiilihydraatteja
10,46 g
Rasvaa
6,62 g
  • 1. Voitele iso uunivuoka, esimerkiksi lasagnevuoka. Levitä pohjalle pussillinen valkosipuliperunoita.
  • 2. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipulikuutiot mukaan kuullottumaan. Mausta liha suolalla ja mustapippurilla ja levitä perunoiden päälle.
  • 3. Lisää pannuun 5 dl vettä ja kiehauta se. Levitä toinen pussillinen perunoita lihakerroksen päälle ja kaada päälle pannun huuhdeliemi. Rouhi päälle hiukan mustapippuria myllystä.
  • 4. Kypsennä perunavuokaa uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 35 minuuttia. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja peitä niillä vuoan pinta. Ripottele pinnalle puolet oreganosta ja levitä päälle juustoraaste. Jatka kypsentämistä vielä 15 minuuttia. Ripottele kypsän vuoan pintaan oreganoa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
  • *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut