joulureseptit

Tomaattinen jauhelihavuoka

Tomaattinen jauhelihavuoka
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

2 ps (à 500 g)
Pirkka valkosipuliperunoita (pakaste)
400 g
Pirkka nauta-sikajauhelihaa
1 dl
Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 tl
suolaa
1/2 tl
Pirkka mustapippuria rouhittuna
5 dl
pannun huuhdelientä
3 (400 g) isoa
tomaattia
2 tl
oreganoa
1 ps (150 g)
Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
128,13 kcal / 536,10 kJ
Proteiinia
6,78 g
Hiilihydraatteja
10,46 g
Rasvaa
6,62 g
  • 1. Voitele iso uunivuoka, esimerkiksi lasagnevuoka. Levitä pohjalle pussillinen valkosipuliperunoita.
  • 2. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipulikuutiot mukaan kuullottumaan. Mausta liha suolalla ja mustapippurilla ja levitä perunoiden päälle.
  • 3. Lisää pannuun 5 dl vettä ja kiehauta se. Levitä toinen pussillinen perunoita lihakerroksen päälle ja valele perunat kiehuvalla huuhdeliemellä. Rouhi päälle hiukan mustapippuria myllystä.
  • 4. Kypsennä perunavuokaa uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 35 minuuttia. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja peitä niillä vuoan pinta. Ripottele pinnalle puolet oreganosta ja levitä päälle juustoraaste. Jatka kypsentämistä vielä 15 minuuttia. Ripottele kypsän vuoan pintaan oreganoa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut