Tonnikalapasta

Tonnikalapasta
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

300 g (7 dl)
Pirkka Penne Rigate -kuviopastaa

Kastike

1 (100 g)
sipuli
1 rkl
öljyä
2 tlk (à 200 g)
Pirkka tonnikalaa öljyssä
1 tlk (500 g)
Pirkka tomaattimurskaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
Pirkka ruokakermaa
2 rkl
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Pinnalle

Pirkka parmesaania raastettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
176,10 kcal / 736,80 kJ
Proteiinia
8,48 g
Hiilihydraatteja
20,55 g
Rasvaa
6,07 g
  • 1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
  • 2. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja basilika.
  • 3. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut