Valitse oma kauppasi

Syötä postinumero, nimi tai paikkakunta ja löydä K-kauppasi

Tonnikalapasta

Tonnikalapasta
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

300 g (7 dl)
Pirkka Penne Rigate -kuviopastaa

Kastike

1 (100 g)
sipuli
1 rkl
öljyä
2 tlk (à 200 g)
Pirkka tonnikalaa öljyssä
1 tlk (500 g)
Pirkka tomaattimurskaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
Pirkka ruokakermaa
2 rkl
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Pinnalle

Pirkka parmesaania raastettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
176,10 kcal / 736,80 kJ
Proteiinia
8,48 g
Hiilihydraatteja
20,55 g
Rasvaa
6,07 g
  • 1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
  • 2. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja basilika.
  • 3. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.
Pirkka koekeittiö

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä