Waldorfin salaatti

Katso myös
Toiminnot:

Juustoinen päärynä-punajuurisalaatti

Toiminnot:

Lämmin punakaali-endiivisalaatti

Waldorfin salaatti on salaattien klassikko. Voit valmistaa salaatin tarjoamista edeltävänä päivänä, jotta maut ehtivät tasaantua.
4
lehtisellerin vartta
2
hapahkoa omenaa
1 tlk (227 g)
ananaspaloja
200 g
viinirypäleitä
1/2 dl
rouhittuja hassel- tai pekaanipähkinöitä

Kastike

1 dl
majoneesia
1 dl
kermaviiliä
1-2 rkl
ananaslientä
1/2 rkl
sinappia
suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluvadille

1
ruukku jääsalaattia

Koristeluun

1/2 dl
rouhittuja hassel- tai pekaanipähkinöitä
lehtisellerin lehtiä

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
113,00 kcal / 474,00 kJ
Proteiinia
1,40 g
Hiilihydraatteja
8,40 g
Rasvaa
7,30 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
141,00 kcal / 592,00 kJ
Proteiinia
1,70 g
Hiilihydraatteja
10,50 g
Rasvaa
9,10 g
  • 1. Huuhdo lehtisellerin varret ja leikkaa ne hyvin ohuiksi viipaleiksi. Kuori omenat ja kuutioi ne. Valuta ananaspalat. Halkaise viinirypäleet ja poista siemenet. Pane ainekset kulhoon.
  • 2. Ohenna majoneesi kermaviilillä ja mausta kastike ananasliemellä, sinapilla, suolalla ja mustapippurilla. Kaada kastike salaattiainesten joukkoon ja sekoita varovasti.
  • 3. Levitä huuhdotut salaatinlehdet vadille ja levitä päälle salaattiseos. Koristele valmis salaatti pähkinärouheella ja lehtisellerin lehdillä.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut