Broileripadan salaisuus: paloittele broileri näin

Mehevin pataruoka syntyy, kun broileri on itse paloiteltu. Työvälineiksi tarvitset hyvän ja tukevan veitsen, sakset ja leikkuulaudan.

Näin paloittelet broilerin helposti:

1. Huuhtele broileri ja kuivaa hyvin. Nosta broileri leikkuulaudalle rintapuoli ylöspäin. Väännä jalat nivelistään ja irrota veitsellä tai saksilla. Irrota koipipala reisipalasta.

paloittelu

2. Irrota siivet veitsellä tai saksilla. Typistä siiven päät halutessasi.

siivet

3. Leikkaa selkäranka saksilla pois. Selkärangasta ja siivistä voit valmistaa kanalientä.

selkaranka

4. Halkaise rintaosa ja paloittele se halutessasi neljään osaan.

halkaise

 

Sitten vain kokkaamaan! Maistuisiko ystävillesi vaikka herkullinen Talvinen kana-kasvispata?


Teksti: Annika Elomaa / A-lehdet Dialogi Oy
Kuvat: Tommy Selin

Maukkaimmat kanapadat

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset