Mikä red velvet -kakku?

Red velvet -kakku on trendikäs klassikko-leivonnainen Amerikasta. Tarinan mukaan kakku olisi syntynyt 1950-luvulla Waldorf Astoria -hotellissa New Yorkissa.

Mehevän trendikäs klassikko

Mehevän kakkupohjan salaisuus on piimä ja viinietikka. Alun alkaen viinietikan happo on saanut kaakaon ruskean taittumaan punaiseen, mutta nykyään taikina värjätään punaisella
elintarvike- tai pastavärillä.

Täytteenä ja kuorrutteena kakussa on aikaisemmin käytetty melko suuritöistä Ermine icing -kuorrutetta, johon keitetään ensin paksu maitokastike. Tämän jälkeen kylmä kastike vatkataan pehmeän voin joukkoon kuohkeaksi kuorrutteeksi.

Helpompi ja nykyään suositumpi täyte valmistetaan voista, tuorejuustosta ja tomusokerista. Tässä reseptissä täytteeseen on käytetty uutta Valio sitruunavoita.

Red velvet -kakku onnistuu näillä ohjeilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset