Näin paahdat ja kalttaat paprikat

Paahdetut paprikat, joista on poistettu kuoret, sopivat keittoihin soseutettuina tai paloiteltuina. Kokeile paprikoita marinoituina lihan tai kalan kanssa. 

Halkaise paprikat ja poista niistä siemenet ja kannat.

Paprika 1

 

Levitä paprikanpuolikkaat pellille leivinpaperin päälle kuori ylöspäin.

Paprika 2

 

Sivele paprikoiden pinnalle öljyä ja ripottele pintaan noin ½ tl suolaa. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes paprikat ovat saaneet hieman väriä. 

Paprika 3

 

Jäähdytä paprikat muovipussissa, jolloin kuoret irtoavat helpommin. Irrota kuoret esimerkiksi juuresveitsellä.  


Paprika 4

Pirkka 9/2014

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset