Näin teet ruusuja sokerimassasta

Herttaiset ruusut koristavat juhlakakkuja keväisessä kahvipöydässä.

Sokerimassaruusut_vaihe1

Kauli sokerimassa muutaman millin paksuiseksi levyksi tomusokeria apuna käyttäen.
Ota levystä pienellä pyöreällä muotilla (esim. tylla) ruusun terälehtiä. Suojaa sokerilevy kelmulla, ettei se kuivahda. 

Sokerimassaruusut_vaihe2

Kiedo 1–2 terälehteä tiukalle rullalle ruusun keskustaksi. 

Sokerimassaruusut_vaihe3

Taivuta uloimpia terälehtiä esimerkiksi cocktailtikulla. Kiinnitä terälehdet ruusun keskustaan. Anna kuivahtaa esimerkiksi ruokalusikan pesässä. Voit valmistaa ruusut hyvissä ajoin etukäteen. Säilytä ne tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä. 

Sokerimassaruusut_vaihe4

Ruusut koristavat Mustaherukka-valkosuklaajuustokakkua.

Tarjoukset