Pirkka-koekeittiö vinkkaa: Näin valmistat pinaattignocchit

Monen suomalaisen sydän sykkii italialaiselle ruoalle. Peri-italialalinen pasta maistuukin meille niin arkena kuin juhlana. Harva kuitenkaan tietää, kuinka helposti pasta valmistuu alusta alkaen itse tehtynä. 

Pirkka-koekeittiön vinkeillä valmistetat kätevästi pinaattitäytteisiä gnoccheja. Nämä gnocchit maistuvat sinihomejuustokastikkeen ja tuoreen basilikan kera.

Näin valmistat  pinaattignocchit

1. Sekoita perunasoseeseen pinaatti, parmesaaniraaste, suola, valkosipuli ja muna. Lisää jauhoja vähitellen samanaikaisesti kädellä vaivaten. Taikinan tulee olla muotoiltavaa, mutta melko pehmeää.

Sekoita_taikina

2. Pyöritä taikinasta jauhotetulla alustalla sormenpaksuisia (Ø 2 cm) tankoja ja leikkaa tangot noin 1 ½ cm paloiksi.

leikkaa_taikina

3. Pyörittele palat soikeiksi.

pyorittele_palat

4. Pyöräytä gnocchit haarukan kuperaa puolta vasten, jolloin saat niihin raitakuvion. Nosta gnocchit leivinpaperin päälle odottamaan kypsennystä.



pyorayta_haarukalla

Italian makuja

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kaikki pastasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Näin teet pastaa itse

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset