Puuronjämät hyötykäyttöön

Puuroa valmistetaan monessa perheessä aamusta toiseen. Puuro on terveellinen, täyttävä  ja edullinen aamiaisvaihtoehto. Siitä syntyy myös herkullisia jälkiruokia. Viime aikoina puuro on noussut trendiruokien joukkoon. Esimerkiksi erilaiset tuorepuurot kasvattavat suosiotaan koko ajan.

Monenlaisia herkkuja puuron tähteistä

Keräsimme yhteen käteviä vinkkejä kattilan pohjalle jääneiden puuronjämien hyödyntämiseen ruoanlaitossa ja leivonnassa. Pienellä vaivalla säästät selvää rahaa ja vähennät ruokahävikkiä.

Voit vaikka leipoa sunnuntaiaamuksi kaurapuuron rippeistä uunituoreita sämpylöitä tai nopeita rieskoja. Kutsu ystävät kahville ja tarjoa riisipuuronjämiä hyödyntäen herkullisia karjalanpiirakoita. Mannapuurosta syntyy turkkilaista jogurttia lisäämällä täyteläinen manna-marjamalja. Mannapuuron voi hyödyntää myös pyöräyttämällä iltapalaksi maukkaan ja helpon saariston pannukakun.

Kerää inspiraatiota alla olevista resepteistä ja löydä oma suosikkisi. Lisää vaihtoehtoja löydät reseptihaustamme

Sämpylöitä kaurapuurosta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Maistuvaa mannapuurosta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Herkkuja riisipuuron tähteistä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset