Ananaskirsikka sopii moneen

Ananaskirsikka on eteläamerikkalainen koisokasvi, jolla ei nimestään huolimatta ole mitään yhteistä kirsikan kanssa. Keltaisia ananaskirsikan marjoja peittää verholehdistä muodostunut kotelo, joka on koristeellinen ja suojaa marjoja kuljetuksen ja säilytyksen aikana.

Aromaattinen ananaskirsikka

Ananaskirsikan paperinohuet verholehdet poistetaan vasta marjaa käytettäessä. Kypsä ananaskirsikka on pehmeä ja oranssinkeltainen. Pienet, pehmeät siemenet ovat syötäviä. Ananaskirsikan maku on raikas ja hyvin aromaattinen. Se säilyy kotona parhaiten viileässä, noin +12 - +15 asteessa.

Ananaskirsikkaa käytetään kuten muitakin marjoja. Kirsikan kokoiset, kullankeltaiset marjat sopivat sekä sellaisenaan syötäväksi että erilaisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Täytekakun, juomien ja boolien koristeena ne ovat erinomaisia, samoin esimerkiksi illanistujaisten juustotarjottimella.

K-ruokakaupoissa ananaskirsikkaa on saatavilla lähestulkoon läpi vuoden.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset