Parasta nyt — lehtikaali

Lehtikaali on maukas, monikäyttöinen ja terveellinen – oikea voima-
vihannes.

Lehtikaali päihittää muut kaalit ravintosisällöllään. Lehtikaalin C- ja E-vitamiinipitoisuus on korkea, ja se sisältää myös runsaasti karoteenia, valkuaisaineita ja rautaa. Lehtikaalista on olemassa myös sinipunainen muunnos.

Lehtikaalin lehtiruoti pilkotaan ja esikypsennetään ennen lehtiosan lisäämistä lämpimiin ruokiin. Silputtuna lehtikaali sopii salaatteihin, keittoihin, muhennoksiin ja piirakoihin.

Valmista lehtikaalista myös pestoa, dippiä ja smoothieta. Kokonaisia lehtiä voit myös grillata. Oletko jo maistanut lehtikaalisipsejä?

Lehtikaalireseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.