Rapsakka raparpekoni

Miltä maistuu pekoniin kääritty raparperi? Testasimme turkulaisten Kaks Kokkii raparpekoni-hittireseptin Mitä tänään syötäisiin? -ohjelman kokin Alex Nurmen tekemän tulisen dipin kera!

Raparpekoni sai alkunsa kun Kaks Kokkii, eli Pasi Kuronen ja Matias Haapsaari keikkailivat turkulaisessa K-supermarket Manhattanissa. Grillikauden avajaisten kunniaksi Pasi päätti grillata raparperia ja päätteli, että siitä tulee vielä parempaa, jos sen käärii pekoniin.

Raparpekoni - erikoinen, mutta toimiva makuyhdistelmä

Tätä oli pakko kokeilla, joten Mitä tänään syötäisiin? -ohjelman Alex valmisti grilliherkun ohjelman kuvauksissa. Makuyhdistelmä on erikoinen ja jakoi kuvausryhmän mielipiteet. Samaa mieltä oltiin kuitenkin siitä, että raparpekoni on parhaimmillaan kastikkeen tai dipin kera.

Katso alta raparpekonin ja tulisen dipin resepti sekä video niiden valmistuksesta!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Näin grillataan raparpekonia, klikkaa ja katso video

Muutama varsi raparperia ja nämä Pirkka-tuotteet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.