Tuorepuuro valmistuu helposti

Trendikäs tuorepuuro syntyy pienellä vaivalla. Sekoita puuro illalla valmiiksi jääkaappiin, jossa se tekeytyy yön aikana itsekseen. Valmistamalla puuron kannelliseen purkkiin, saat siitä oivan evään mukaan vaikkapa työpaikalle.

Tuorepuuro


Näin valmistat tuorepuuron

Tuorepuuro eroaa perinteisestä puurosta sillä, ettei sitä kypsennetä lainkaan. Nesteeksi sopii maito, piimä tai kasvipohjaiset juomat, kuten soija-, manteli- tai kaurajuoma. Nesteen lisäksi voit lisätä puuron sekaan jogurttia, rahkaa, marjoja tai hedelmiä. Lisämakua puuroon saat puolestaan erilaisilla pähkinöillä tai hunajalla.

Sekoita puuron ainekset keskenään ja laita puuro jääkaappiin tekeytymään. Anna puuron turvota vähintään 3–4 tuntia tai yön yli.

Tulosta oheinen kuva ohjeeksi vaikkapa jääkaapin oveen tästä.

Herkuttele tuorepuuroilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Hyvää huomenta!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset