Eläköön suomalainen työ - Vappubrunssi suomalaisilla tuotteilla

Vappubrunssille_krp_suomiVappu on suomalaisen työn juhla. Mikäpä sen sopivampaa kuin valmistaa herkkubrunssi suomalaisista raaka-aineista ja tuotteista. 

Vappuna nostetaan hattua ja maljaa suomalaiselle työlle ja herkutellaan hyvillä mielin. Vappupiknikin ja brunssin raaka-aineeksi kannattaakin valita tuoreita makuja Suomesta ja omalta kotiseudulta.

Maakuntien herkkuja

Aloita brunssi suolaisella herkulla, lämpimillä ohravatruskoillaa. Sipaise vatruskojen päälle raikasta poro-raejuustolevitettä. Helposti valmistuva ruis-puolukkasmoothie tuo ruista ranteeseen.

Leivo vappubrunssille jälkkäriksi lumoavan kaunis mustikkamarmoroitu juustokakku. Kakku sopii mainiosti myös vapun jälkeen juhlittavan äitienpäivän kahvipöytään.

Muista myös muut maakuntien maut: sultsinat, poropyörykät, mustikkarönttöset ja saariston pannukakku suomalaisen mansikkahillon kera tarjottuna ovat herkullisia vaihtoehtoja suomalaiseen vappumenuun.

Maakuntien makuja

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Suomalainen joulumenu

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.