Sillikaviaarimunat

 

4 Pirkka kananmunaa
150 g Boy Matjessillifileitä
½ pieni punasipuli
½ dl tilliä
½ dl ruohosipulia
1 rkl sinappia
150 g Pirkka ranskankermaa

Tarjoiluun

Apetit kirjolohenmätiä

 

1. Keitä kananmunat kovaksi. Anna jäähtyä ja kuori ne. Halkaise munat. Laita keltuaiset kulhoon.

2. Hienonna sillifileet. Jos et ole kovin suolaisen ystävä,
liota silliä kylmässä vedessä tunnin verran. Hienonna sipuli, tilli ja ruohosipuli hyvin pieniksi paloiksi.

3. Sekoita kaikki ainekset keltuaisten kanssa. Lusikoi seos keltuaisten tilalle munan-
puolikkaisiin. Ylijääneen tahnan voi tarjota tumman leivän tai perunoiden kera. Koristele munat halutessasi mädillä.

Vinkki: Sommittele lautaselle lisäksi muutama erilainen valmissilli, esim. Ahti Perhe-
silli, Vesta Tillisilli ja Boy Sinappisilli.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset