Uudenvuoden herkut kuohuviinin kanssa

Vaikka joulu onkin ruokajuhlista suurin, on uutenavuotena vielä lupa herkutella! Tässä makeimmat uudenvuoden jälkiruoat ja herkullisimmat uudenvuoden naposteltavat kuohujuoman kanssa nautittavaksi.

Valitse uudenvuodenjuhliin alkoholiton kuohuviini. Raatimme testasi alkoholittomat viinit, lue suosituksemme ja katso vinkit kuohuviinipullon turvalliseen avaamiseen.

Uudenvuoden jälkiruoat

Kulunutta vuotta juhlistetaan makeilla jälkiruoilla. Kolmen suklaan juustokakku hurmaa jokaisen suklaan ystävän. Koristele kakku näyttävillä suklaalastuilla. Toinen suklaaherkku uudenvuoden juhlapöytään on mehevä DaCapo-banaanikakku, jossa maisrtuvat tutut DaCapo -rommitryffelit. Kahvin sijaan kakkun seurana voi nautiskella myös lasillisen alkoholitonta kuohuviiniä.

Jos vuodenvaihteen juhlassa on mukana erityisruokavaliota noudattavia ystäviä, kata pöytään vegaaniseen ruokavalioon sopivat maregit, puolukka-kookos koristeiset pavlovat tai Pirkka sarjan uudet maidottomat jäätelöt: sitruuna, mustaherukka ja mango-passio.  

Uudenvuoden naposteltavat

Sormisyötävät ovat mainioita uudenvuoden naposteltavia kuohuvan juoman kera. Kokoa pöytään vaikkapa kevyitä kasvisherkkuja. Lehtikaalisipsit, porkkanahummus, marinoitu kotijuustotapasjuurekset ja patatas bravas -perunat itse tehtyjen dippien kera ovat herkullisia pikkusuolaisia.

Hieman hienompi tarjoilu syntyy suolaisista cocktailpaloista: vuohenjuustoleivät,  manchego-viikunahilloleivät, antipastotikut ja suolapähkinänäkkileivät hurmaavat vieraat takuuvarmasti.

Herkuttele näillä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.