Heinäkuun parhaat uutuudet

HK grillipekoni

HK grillipekoni on herkullinen grillaustuote kesään. Viljaporsaan grillipekoni on grillaajan paras kaveri. Herkullisen grillipekonin paksummat viipaleet on suunniteltu sietämään grillin kovaa lämpöä, pysymään mehevänä ja kestämään ritilällä pyörittelyä. Ja mitä tuhdimmat viipaleet, sitä enemmän mahtavaa makua. HK grillipekoni on aina suomalaista lihaa.

Oumph!

Ainoastaan K-ruokakaupoista saatava uutuustuote Oumph! on ruokaa kasvikunnasta. Oumph! sisältää maustettuja tai maustamattomia soijaproteiinipaloja tai -suikaleita. Vegaaniseenkin ruokavalioon sopiva tuote on tehty soijapavuista. Oumph!-tuotteita on saatavilla sekä maustamattomana että kolmella erilaisella mausteella: Oumph! The Chunk 280 g, Oumph! Thyme & Garlic 280 g, Pulled Oumph! 280 g sekä Oumph! Kebab Spice 280 g. Tuotteet voi valmistaa helposti paistamalla, keittämällä tai grillaten.

Grycan sorbetti

Grycan sorbetit ovat laadukkaita, marjaisia ja raikkaita. Grycan  mango-, vadelma- ja kiivisorbetti sopivat raikkaudellaan täydellisesti kuumiin kesäpäiviin. Grycan sorbetit myydään puolen litran pakkauksina.

 

Yollibox

Yollibox jogurttijäätelöt ovat raikkaita luomujäätelöitä veikeissä pakkauksissa. Oikeista hedelmistä ja marjoista tehtyinä jogurttijäätelöä löytyy puolen litran paketeissa mansikan, suklaan ja kookoksen makuisina. Kaikki Yolliboxit on täytetty käsin, pakkaus on kierrätettävä ja mikä parasta, nämä vähärasvaiset herkut ovat luomua!

Pirkka rub mausteseokset, BBQ ja sitruuna-yrtti

Pirkka rub-mausteseos hierotaan lihan pintaan ennen kypsennystä. Tuotetta voi käyttää myös marinointiin, kun sen sekoittaa tilkkaan öljyä ja vettä. Pirkka rub BBQ mausteseos sopii erityisesti maustamaan grillattavaa porsaan- tai naudanlihaa, lammasta ja broileria. Pirkka rub sitruuna-yrtti mausteseos sopii maustamaan grillattavaa broileria, kalaa tai possua.

Pirkka suomalainen porsaan kasslerpihvi

Mehevät Pirkka kasslerpihvit sopivat grillattavaksi ja paistettavaksi. Ne on valmistettu suomalaisesta lihasta. Kasslerpihvit sopivat hyvin grilliateriaan esimerkiksi coleslawn ja grillattujen maissien kanssa.

Pirkka silakkarullat marinadissa

Perinteiset silakkarullat sopivat alkupalapöytään ja maistuvat eriyisesti ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Pirkka ruislastu, original

100%:seen täysjyväruikseen tiiliuunissa leivottu ohut ruislastu dippien ja tapenadien kanssa nautittavaksi.

Pirkka minileipäjuusto

Perinteinen leipäjuusto maistuu salaateissa, juustotarjottimella, jälkiruuissa tai ihan sellaisenaan. Erityisen hyvin leipäjuusto sopii hedelmien ja lakkahillon makupariksi. Tuote on vähälaktoosinen.

 

Pirkka Parhaat hillot, 390 g

Pirkka Parhaat hillot sisältävät runsaasti marjoja. Käytä herkullisia Pirkka Parhaat mansikkahilloa, mansikka-raparperihilloa, mustikka-vadelmahilloa ja vadelmahilloa paahtoleivän päällä, täytekakkujen ja kääretorttujen täytteenä sekä lettujen, jäätelön, jogurtin, viilin ja murojen kanssa.

Pirkka Parhaat pienet hillot, 230 g

Herkullinen Pirkka Parhaat boysenmarjahillo sopii paahtoleivälle, leivontaan sekä lettujen, jäätelön ja jogurtin kanssa. Pirkka Parhaat kirsikkahillo sopii erityisesti juustotarjottimelle, suklaan seuraksi, leivontaan sekä lettujen ja jäätelön kanssa.

 

K-Menu hillomunkki 5 kpl / 300 g

Mehevät K-Menu hillomunkit on täytetty vadelma-omenamarmeladilla. Tuote myydään pakasteena ja ovat maistuva valinta makeannälkään ja vieraiden varalle.

Toimituksen poiminnat heinäkuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.