Kesäkuun parhaat uutuudet

Crème Bonjour -tuorejuusto, inkivääri-sitruunaruoho ja tzatziki

Crème Bonjourin uutuudet sopivat raikkaudellaan täydellisesti kesään. Inkivääri ja sitruunaruohon makuja yhdistävä tuorejuusto sopii sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin. Kokeile esimerkiksi aasialaisten ruokien kanssa. Crème Bonjour Tzatziki -tuorejuusto sopii taas mainiosti esimerkiksi kesän juhlien voileipäkakkuihin.

Kauppiaan grillimakkara

Kauppiaan grillimakkara on uutuus lihaisan makkaran ystäville. Se on kotimainen, helppo perusmakkara, jossa on aavistus savun makua. Kauppiaan grillimakkaran lihapitoisuus on 71 prosenttia. Uutuustuotteen rakenne on sileä, joten se sopii erityisesti perinteistä grillimakkaraa kaipaaville.

Pirkka minidonitsit

Pirkka minidonitsit ovat oivallinen valinta pieneen makeannälkään ja vieraiden varalle. Rasiasta löytyy kolmenlaisia donitseja: minidonitsi kaakaokuorrutteella ja maitosuklaakoristelulla, minidonitsi pinkillä kuorrutteella ja strösseleillä sekä minidonitsi valkoisella kuorrutteella ja kaakaokoristelulla.

Pirkka grilliananas ja -nektariini

Pirkka grilliananas on makea valmiiksi kuorittu, tuore ananas. Pirkka grillinektariini on makea, espanjalainen, keltalihainen nektariini näppärässä pakkauksessa, joka on helppo ottaa mukaan vaikka piknikille. Pirkka grilliananas ja -nektariini sopivat molemmat hyvin grilliin tai sellaisenaan herkuteltaviksi.

Pirkka Parhaat grissini, seesaminsiemen

Ekstra-neitsytoliiviöljyllä leivottu leipätikku, jonka pinnassa on seesaminsiemeniä. Pirkka Parhaat grissinit sopivat nautittavaksi sellaisenaan ja tarjottavaksi antipastolautasella tai keittojen, salaattien ja dippien lisäkkeenä.

Pirkka korvapuusti

Pirkka korvapuusti on perinteinen kanelinen ja kardemummainen korvapuusti. Pullat ovat sulatusta vaille valmiita eivätkä vaadi kuumennusta, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi yllätysvieraiden varalle.

Pirkka riisi-maissinäkkileipä

Rapea Pirkka riisi-maissileipä on maistuva vaihtoehto näkkileivälle. Tuote on täysin gluteeniton ja laktoositon ja sopii moniin erityisruokavalioihin.

Pirkka lasimestarin silli

Lasimestarin silli on perinteinen kalaherkku, joka sopii erityisesti keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kanssa. Tuotteeseen on käytetty MSC-sertifioitua silliä. Pirkka lasimestarin sillissä on nyt myös käytössä Janine Rewellin Pirkan 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunnittelema kuosi. Kuosi punoutuu juhlan odotuksen ympärille. Kukkien seassa juhlaväki valmistelee merkkipäivää yhdessä leipoen ja koristellen, ilmapallojen ja kakkujen kanssa.

Pirkka suomalainen broilerin siipi

Pirkka suomalaiset broilerin siivet ovat lihaisia, bumeranginmuotoisia siipiä, jotka kypsyvät herkullisiksi niin uunissa kuin grillisäkin. Tuotteet on saatavilla savupaprikalla ja chilillä marinoituna tai miedosti suolattuna, jolloin voit maustaa tai marinoida siivet haluamallasi tavalla ennen kypsennystä.

Pirkka wokvihannekset, isot palat

Wokvihannekset sopivat sellaisenaan kuumennettuina erilaisiin wokkiruokiin. Lisää joukkoon katkarapuja, tonnikalaa, kypsennettyä broileria, possua, naudanlihaa tai tofua. Mausta esimerkiksi soijakastikkeella, seesamiöljyllä, hunajalla, inkiväärillä ja chilillä.

Pirkka Color Mask sävyttävät hiusnaamiot

Pirkka Color Mask sävyttävä hiusnaamio on hoitava sävyte värjätyille hiuksille. Se tehostaa hiusten sävyä ja lisää kiiltoa. Hiusta vahingoittamaton ammoniakiton koostumus uudistaa sävyä värikäsittelyiden välillä. Pirkka Color Maskia on saatavilla K-ruokakaupoista kuudessa sävyssa: Frozen sopii Champagnen tavoin vaaleille hiuksille, poistaa keltaisuutta hiuksista ja kirkastaa hiusten värin. Strawberry ja Lollipop sopivat punertaville hiuksille, Brownie ja Toffee ruskeansävyille hiuksille. Kokeilunhaluinen voi myös sekoittaa eri sävyjä keskenään. Sävyt kestävät noin 6-8 pesua. Hiusnaamiot eivät peitä harmaita hiuksia.

Pirkka suomalaiset grillihiilet ja -briketit

Pirkka suomalaiset grillihiilet on valmistettu puhtaasta suomalaisesta kuoritusta koivusta. Koivuhiilellä on korkea lämpöarvo, joten hiillos hehkuu pitkään. Pirkka suomalaiset grillibriketit sopivat grillaukseen, savustukseen, nuotioon ja takkaan. Briketit on valmistettu lehtipuun hillipölystä eurooppalaisen standardin EN 1860-2 mukaisesti. Sideaineena on kasvitärkkelys. Jos käytät sytytysnestettä, noudata sen käyttöohjetta. Kun briketit ovat valkoisen tuhkan peitossa, voit aloittaa grillaamisen.

Toimituksen poiminnat kesäkuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kokeile näitä kesäkuussa!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.