Syyskuun parhaat uutuudet

Fazerin vatsaystävälliset leivät

Fazer uudet vatsaystävälliset leivät vastaavat useisiin terveystrendeihin. Niissä korostuvat maku, terveys ja hyvinvointi. Fazer Vatsaystävällinen Ruis -leivän valmistamisessa on hyödynnetty ainutlaatuista low-FODMAP -innovaatiota. Tämän uuden menetelmän ansiosta vatsaystävällisempi ruisleipä sopii yhä useammalle herkkävatsaiselle ja auttaa varmistamaan tärkeän kuidun saannin herkullisesti. Kokeile myös vatsaystävällisiä kauraleipiä ja gluteenitonta leipää.

Pirkka juhlavuoden juusto

30 vuotta täyttävän Pirkan juhlajuusto on port salut -tyyppinen, puolipehmeä murukoloinen kermajuusto. Se valmistetaan Ahvenanmaalla. Oranssipintainen, maukas uutuus sopii hyvin leivälle, ruoanlaittoon ja juustotarjottimelle. Pirkka juhlajuusto 400 g, laktoositon.

Vaasan hampurilaissämpylät ja mini hot dog sämpylät

Vaasan hampurilaissämpylät ja mini hot dog sämpylät ovat laktoosittomia ja kuitupitoisia. Sämpylöiden pinnalle on ripoteltu seesaminsiemeniä, niissä on herkullinen maku, pehmeä rakenne ja ne ovat helppokäyttöisiä koko perheelle. Vaasan mini hot dog sämpylät sopivat pienen kokonsa vuoksi myös pienten lasten suuhun. Tuotteet leivotaan Vantaan Unibake-leipomossa.

Pirkka Limone de Sicilia sitruunajäätelö ja Pistacchio pistaasijäätelö

Pikarijäätelöt ovat aitoa italialaista jäätelöä. Tuotteet on pakattu kätevään annospikariin, jossa on mukana lusikka. Täyteläisen pistaasijäätelön pinnalla on paahdettuja pistaasimuruja ja sitruunajäätelöiden raikas sitruunanmaku tulee suoraan sisilialaisista sitruunoista.

Pirkka falafelpyörykät

Herkulliset Pirkka falafelpyörykät ovat lämmitystä vaille valmiita syötäväksi. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja runsaskuituinen.

Pirkka Parhaat Pecorino Romano

Pirkka Parhaat Pecorino Romano on kova, Sardiniassa lampaanmaidosta valmistettu kypsytetty juusto. Pecorino Romano sopii hyvin raastettavaksi esimerkiksi pastan päälle. Maultaan ja tuoksultaan se on voimakkaampi kuin toinen italialainen ja samantyyppinen Parmigiano Reggiano. Tuote on vähälaktoosinen.

Pirkka Monterey Jack

Tämä uutuusjuusto on cheddarin kaltainen. Alun perin Californian Montereystä lähtöisin oleva Monterey Jack on yksi Amerikan vanhimmista ja tunnetuimmista juustoista. Monterey Jack -juusto on maultaan mieto, kermainen ja aistikas. Juustolla on ainutlaatuinen sulamisominaisuus, jonka vuoksi sen on loistava juusto sulatettuna esim. nacho-lastujen kanssa tai hampurilaisessa.

Pirkka laktoositon mozzarella

Pirkka laktoositon mozzarella on aito italialainen tuote, joka maistuu täyteläiseltä ja sen koostumus on pehmeä kuten tavanmoisesti tuotetulla mozzarellalla.

Pirkka papusekoitus suolaliemessä

Pirkka papusekoitusta on sellaisenaan käyttövalmis, eikä papuja tarvitse keittää. Valuta pavut siivilässä ja huuhdo ylimääräinen tärkkelys pois kylmällä vedellä. Voit käyttää pavut kylminä tai lämmitettyinä. Pavut sopivat monipuolisesti salaatteihin, tahnoihin, tortilloihin, keittoihin ja pataruokiin. Lisää pavut haudutettaviin ruokiin valmistuksen loppupuolella.

Pirkka punaiset lissit

Pirkka punaiset lissit ovat sellaisenaan käyttövalmiita, eikä niitä tarvitse keittää. Valuta linssit siivilässä ja huuhdo ylimääräinen tärkkelys pois kylmällä vedellä. Voit käyttää linssit kylminä tai lämmitettyinä. Linssit sopivat monipuolisesti salaatteihin, tahnoihin, tortilloihin, keittoihin ja pataruokiin. Lisää linssit haudutettaviin ruokiin valmistuksen loppupuolella.

Pirkka suomalainen vadelma

Vadelmat ovat sellaisenaan sulatettuna valmis käytettäväksi kylmissä ja lämpimissä ruoissa. Näitä vadelmia ei tarvitse kuumentaa ennen käyttöä kuten ulkomaisia marjoja. Vadelmat tulevat Vilppulan tilalta, joka vietti 100-vuotisjuhliaan lauantaina 6.8.2016.

Pirkka Luomu hedelmä-smoothie ja Pirkka Luomu kasvis-possu-couscous

Luomuhedelmistä valmistettu smoothie on valmista tarjottavaksi sellaisenaan suoraan pakkauksesta tai lautaselta lusikalla.

Toimituksen poiminnat toukokuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.