Toukokuun parhaat uutuudet

Apetit Mix&wokeilla valinnan vapautta wokkailuun

Maistuisiko tänään wokki? Varmasti entistäkin paremmin nyt kun voit valita itse mitä kasviksia pannulle laitat. Apetit uutuus on Mix & Wok -tuoteperhe, jossa on käyttövalmiita kasviksia 100 - 150 gramman pikkupusseissa. Apetit Mix & wok -tuoteperheeseen on valittu suomalaisten suosikki wok-kasvikset; porkkanaa reiluina suikaleina, punaista ja keltaista paprikaa, sipulia viipaleina, nopeasti kypsyviä pieniä parsakaalin ja kukkakaalin nuppuja, makeita sokeriherneitä sekä rapeaa vesikastanjaa.  

Valitse kasvikset mielesi mukaan, ei enää inhokkikasviksia lautasen reunalla ruokailun jälkeen. Näistä tuotteista myös pienessä sinkku/dinkkutaloudessa asuva saa koottuaan mieleisensä wokin. Ei muuta kuin mixaamaan ja wokkaamaan!

Valio ValSa® maitosuola-uutuustuotteet

Oululaisen reilu futissämpylä
Reiluilla eväillä peli kulkee. Oululaisen uutuus Reilu Futissämpylä on täyttä makua vähemmällä suolalla. Suomessa leivottu Reilu sämpylä on laktoositon ja runsaskuituinen herkku etenkin lapsille ja nuorille ja sen suolapitoisuus on 0,7% mausta tinkimättä. Tuotteessa on käytetty uutta innovaatiota maitosuolaa, joka toimii suolan maun vahventajana.

Valio Oivariini® 350 g ja 550g vähemmän suolaa HYLA®
Valio Oivariini® vähemmän suolaa on nyt markkinoiden vähäsuolaisin rasvaseoslevite. Tuotetta on uudistettu korvaamalla osa tavallisesta ruokasuolasta Valio ValSa® maitosuolalla, joka antaa suolaista makua maidon luontaisilla mineraaleilla ja tavallista suolaa pienemmällä natriumpitoisuudella. Valio Oivariini® tuotteet valmistetaan aina tuoreesta suomalaisesta voista ja pehmeästä rypsiöljystä ilman lisäaineita ja säilöntäaineita. Valio Oivariini® tuotteet ovat luonnollinen laatuvalinta koko perheelle ja ne sopivat leivälle, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Valio Polar® 15 % vähemmän suolaa 270 g viipale
Uudessa vahvassa mutta lempeässä Valio Polar 15 % juustossa on nyt puolet vähemmän suolaa. Valio Polar® 15 % vähemmän suolaa on täysin uudenlainen juusto, jossa suolan määrä on puolitettu, mutta maku on säilynyt yhtä herkullisena. Juusto on suolattu osittain Valio ValSa® maitosuolalla, joka antaa suolaista makua maidon luontaisilla mineraaleilla ja tavallista suolaa pienemmällä natriumpitoisuudella.


Valio Gefilus Kefir -jogurtit

Gefilus Kefir -tuotesarjan uusi lusikoitava jogurtti. Valio Gefilus® Kefir jogurtti 1 kg on kevyesti pirskahteleva ja miedosti makea lusikoitava välipala koko perheelle. Se sisältää maailman tutkituinta maitohappobakteeria LGG®:tä sekä D-vitamiinia. Nauti sellaisenaan tai lisää joukkoon marjoja tai hedelmiä.

Naked smoothiet

Maailmalla suosittu Naked smoothie on vihdoin täällä! Naked on omistautunut parhaan makuisten mehusmoothieiden luomiseen kaikkein herkullisimmista hedelmistä ja kasviksista. Tarjolla kolme erinomaista makua: Mango Machine, Green Machine sekä Blue Machine. Naked tuotteisiin on lisätty vain vitamiineja. Lisättyä sokeria tai säilöntäaineita Nakedissa ei ole. Kaikki Naked tuotteisiin käytetyt raaka-aineet ovat vastuullisesti hankittuja. Luonnon kunnioitus on osa Naked tuotteen arvoja. Tuotteiden ainesosina on hedelmien ja vihannesten lisäksi käytetty mm. jauhettua spirulinaa, chlorellaa, parsakaalia, pinaattia, ohranorasta, vehnänorasta ja inkivääriä (Green Machine). Maista ja rakastu!

Snellman pihvijauheliha

Tässä on todellinen pihvinystävän jauheliha. Kunnon naudan pihvijauhelihasta tehdään paremmat pihvit, sillä pötköstä leikatuissa pihveissä lihassyyt jäävät paistopintaan nähden pystyyn. Näin pihveistä tulee erityisen mureita ja meheviä. Voit leikata pihvit pakkauksen apuviivoja käyttäen, jolloin saat noin 160 g pihvit. Käytä leikkaamiseen terävää veistä. Kunnon naudan pihvijauheliha sisältää ainoastaan gm-vapaata ja 100 % suomalaista, pakastamatonta naudanlihaa. Nimestä huolimatta valmistat pihvijauhelihasta myös lihaisan karkearakenteiset kebakot, murekkeet ja vaikkapa lihapullat.

Uotilan 100% kauraleipä

Uotilan uusi 100-prosenttinen Kauraleipä antaa virtaa aamusta iltaan, Lempeän kauran maku,  Täysjyvää ja hyviä hiilihydraatteja, jyviä ja siemeniä (kurpitsan, auringonkukan- ja pellavansiemeniä) sekä hyviä rasvoja, Sydänmerkkituote: vähäsuolainen ja -sokerinen tuote, runsaankuituinen.

Fitness Protein Granola 300g

Kevään Fitness tuoteperheen uutuus on rapea, runsaskuituinen proteiini granola joka sisältää täysjyväkauraa ja soijaa proteiinin lähteenä. Kaksi herkullista makuvaihtoehtoa kätevässä uudelleensuljettavassa pussissa; Kaura & Hunaja ja Kaura & Suklaa. Nauti maidon tai luonnonjogurtin kanssa, tai napostele ihan sellaisenaan.  

Taffel & Panda Makea Rapea Suolainen 140g

Taffel ja Panda ovat yhdistäneet voimansa ja tuoneet markkinoille täysin uudenlaisen herkuttelutuotteen, jossa rapean & kevyesti suolatun maissisnacksin päälle on valutettu suussa sulavaa maitosuklaata. Makean ja suolaisen yhdisteleminen on maailmanlaajuinen trendi ja kun siihen lisää vielä rouskuvan rapeuden on nautinto taattu!

Herkut on pakattu uudelleensuljettavaan pussiin siltä varalta, että siitä sattuisi jäämään vielä seuraavaankin kertaan. Maitosuklaassa käytetty kaakao on UTZ-serifioitua mikä tarkoittaa, että tuemme vastuullista kaakaon viljelyä. Taffel & Panda Makea Rapea Suolainen – Uusi tapa herkutella!

Linkosuon Uunipaahdetut ruislastut 200g

Uudet Uunipaahdetut Ruislastut valloittavat ohuella rapeudella ja herkullisella täysjyvärukiisella maullaan. Kuin perunalastu, mutta Ruista! Linkosuon Ruislastut tarjoavat uuden tavan napostella. Ruislastu on ohut ja rapea sekä maultaan erinomainen - herkuttele sellaisenaan tai dipattuna. Tuotteissa on 52% täysjyväruista ja 50% vähemmän rasvaa kuin perunalastuissa. Ruislastut ovat suomessa valmistettuja.

Ranch Ruislastut, tuttu maku maistuu kermalle, tomaatille, juustolle ja sipulille. Valkosipuli Ruislastut ovat täyteläisen maustettuja ja ohuen rapeita naposteluherkkuja. Valkosipulin suosittu ja tuttu maku maistuu ihanan voimakkaalle. Sour Cream & Onion Ruislastut maistuvat sipulin ja kermaviilin pehmeältä yhdistelmältä. Maista ja ihastu!

Pirkka kukkakaaliriisi 250g

Trendikäs kukkakaaliriisi on mainio tuote kiireiseen arkeen ja vaihtoehto tavanomaiselle riisille. Se on valmistettu pieniksi pilkotuista kukkakaaleista ja huuhdeltu kylmällä juomavedellä kolmeen kertaan. Kukkakaaliriisiä ei tarvitse huuhdella ja se on välittömästi valmis käytettäväksi sellaisenaan raakana tai nopeasti kypsennettynä.  Voit esimerkiksi korvata lisäkeriisin tai couscousin kukkakaaliriisillä.

Pirkka laktoosittomat tuorejuustot vanilja ja piparjuuri

Pirkka tuorejuusto vanilja 180g laktoositon
Pirkka laktoositon tuorejuusto vanilja sopii jälkiruokiin ja leivontaan sekä maistuu sellaisenaan esimerkiksi hedelmien ja marjojen kanssa. Valmista tuorejuustosta esimerkiksi herkulliset tuorejuustobrowniet.

Pirkka tuorejuusto piparjuuri 180g laktoositon
Pirkka laktoositon tuorejuusto piparjuuri sopii sellaisenaan levitteeksi sekä ruuanvalmistukseen ja leivontaan. Tuorejuusto sopii niin voileipäkakun kuorrutteeksi kuin punajuurisosekeittoa maustamaan.

Uusien laktoosittomien Pirkka tuorejuustojen lisäksi kaikki Pirkan nykyiset tuorejuustot muuttuvat laktoosittomiksi.


Toimituksen poiminnat toukokuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.