Mitä lahjaksi äidille?

Millaisen äitienpäivälahjan äiti tänä vuonna saa? Ruusut ja suklaa ovat takuuvarmoja valintoja, mutta äitiä voi hemmotella myös itse valmistetulla äitienpäiväbrunssilla tai kasvonaamiolla. Tässä muutama lahjaidea äidille.

Kauneutta ja hemmottelua äidille

Jokainen äiti pitää pienestä hemmottelusta ja mikä olisikaan parempi hemmotteluhetki kuin äitienpäivä. Pirkka Argan -sarjan kosteusvoide ja muut kauneudenhoitotuotteet ovat varmasti äidin mieleen. Voit myös valmistaa äidille itse kosteuttavan kasvonaamion, hemmottelevan jalkakylvyn tai virkistävän kuorinnan keittiönkaapin ruoka-aineista.

Kukkakimppu ja äitienpäiväkortit

Kaunis kukkakimppu tai ruukkuruusu ovat äitienpäivän suosikkilahjoja. Ilahduta äitiä kukkaloistolla ja lahjoita juhlapäivänä vaikkapa Pirkka Reilun kaupan ruusukimppu tai upea Pirkka krysanteemikimppu tai Pirkka isokukkainen ruukkuruusu.

Lapsen itse askartelema äitienpäiväkortti kuuluu jokaisen äidin rakkaimpiin äitienpäivämuistoihin, oli lapsi sitten päiväkoti-ikäinen tai aikuinen. Äitienpäiväkortissa kaunis ajatus on täydellistä lopputulosta tärkeämpi. Katso myös muut äitienpäivän askarteluvinkkimme

Suklaa

Moni suklaan ystävä on jo ihastunut tumaan uutuuteen, Pirkka tumma suklaakonvehtiin karamelli-merisuola. Tyylikäs rasia sopii mainiosti äitienpäivälahjaksi. 

Suklaakonvehdit on yllättävänkin helppo valmistaa itse ja valita suklaaksi ja mausteeksi äidin suosikkeja: tummaa suklaata toffeeraidalla, valkosuklaata kuivatuilla marjoilla tai vaikkapa raakasuklaata goji-marjoilla. Pakkaa itse tehdyt suklaat kauniisti sellofaaniin ja makea lahja on valmis.

Aamiainen sänkyyn

Itse leivottu äitienpäiväkakku, äitienpäivän leivonnaiset tai ruokaisa äitienpäiväbrunssi ilahduttavat päivänsankaria varmasti. Tarjoa äitienpäiväbrunssi tai aamiainen äidille suoraan sänkyyn onnittelulaulun  kera. 

Pirkan vinkit äitienpäivään

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Muista äitiä sunnuntaina