Brunssi mutsille äitienpäivänä

Anna äidin nukkua äitienpäivän aamuna pitkään ja yllätä hänet sänkyyn tarjoillulla brunssilla. Äitienpäiväbrunssin croissantit, munakkaat ja muut maukkaat tarjoilut ilahduttavat äitiä varmasti.

Brunssi sopii erityisesti kiireettömään viikonloppuun aamupäivän aikana nautittavaksi. Äitienpäiväbrunssi kannattaa rakentaa äidin suosikkiherkuista sekä pienistä makeista ja suolaisista ruoista. Keväällä myös monet tuoreet hedelmät, vihannekset ja marjat ovat sesongissa, joten niitä kannattaa suosia brunssia valmistettaessa. 

Itse tehdyt croissantit

Itse tehdyt croissantit on helppo valmistaa. Croissantin väliin sopivat esimerkiksi makea mansikka-appelsiinitäyte tai suolainen briejuustotäyte hillolla. Tarjoa croissantien kanssa äidille kuppi pehmeän makuista Pirkka Reilun kaupan tummapaahtoista kahvia tai itse valmistettua matcha-lattea.

Munakas ja smoothie

Munakkaasta saa tuoreilla lisukkeilla näyttävän annoksen. Valmista vaikkapa pesto-kinkkumunakas, tomaatti-basilikamunakas, ruokaisa munakaswrappekonimunakas tai näyttävä Eggs Benedict. Aamiasneliöt ovat myös näyttävä tarjottava äitienpäiväbrunssille. Niiden täytteeksi sopii kananmuna pekonin tai kylmäsavulohen kera. Suolaisen ruoan kanssa maistuu raikas hedelmäsmoothie tai täyttävämpi tuorepuurosmoothie.

Makea lopetus äitienpäiväbrunssiin

Brunssiin kuuluu ehdottomasti myös jälkiruoka. Kevyeksi jälkiruoaksi sopivat tuoreet marjat, hedelmäsalaatti sitruunarahkakastikkeen kera tai pala smoothiekakkua. Makeampi jälkiruoka voisi olla vaikkapa unikonsiemen-sitruunamuffini tai pala ihanaa Mariannejuustokakkua.

Kata äitienpäiväbrunssi kauniisti tarjottimelle ja tarjoile koko komeus äidille suoraan sänkyyn onnittelulaulun ja äitienpäivälahjan kera.

Äitienpäiväbrunssin ainekset

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Muista äitiä sunnuntaina