Äidit tykkää kakuista! - Esittelyssä äitenpäivän kakut

Jokainen äiti odottaa äitienpäivänä lasten itse leipomaa kakkua ja kaunista onnittelukorttia. Onko äidin suosikkikakku raikkaan marjainen raakakakku, täyteläisen suklainen kermakakku vai samettinen juustokakku? 

Äitienpäivän täytekakku

Herkästi liukuvärjätty pätkistäytekakku maistuu tutulta suosikkisuklaalta. Vadelma-mustikkatäytteinen kuningatartäytekakku kruunataan kauniilla ruusupursotuksella. Vadelmatäytekakku koristellaan täyteläisella voikreemillä ja sokerimassalla. Kakun päälle voi taiteilla vaikkapa sokerimassaneilikoita. Todelliselle suklaan ystävälle maistuu suussa sulava naked cake. Suklaan ja kinuskin täyteläinen yhdistelmä maistuu erityisen hyvältä tummapaahtoisen kahvin kera.

Marmoroitu suklaa-appelsiinikakku tekee varmasti vaikutuksen äitiin: suklaalla ja näyttävän näköisellä kakulla ei voi mennä pieleen. Kirpeä appelsiini tasapainottaa mukavasti suklaan täyteläisyyttä. Kakku vaatii jonkin verran kokkaustaitoja, joten lasten kannattaa ottaa isä tai muu aikuinen mukaan leipomistalkoisiin! Helppo, mutta näyttävä täytekakku syntyy Pirkan valmiista kakkupohjista, kermavaahdosta ja tuoreista marjoista.

Juustokakku äidille

Juustokakku on monen suosikki. Kolmen suklaan juustokakku maistuu kaikille suklaanystäville. Tiramisujuustokakku hurmaa äitienpäivän kahvipöydässä. Mariannejuustokakku on noussut leipureiden hittireseptiksi. Juustokakun koristeeksi sopivat vaikkapa itse sulatetut suklaakoristeet

Äitienpäiväkakku erityisruokavalioon

Äitienpäiväkakussa kannattaa huomioida äidin erityisruokavalio. Mustaherukka-raakakakku sopii vegaanille ja  raakaruokaa suosivalle äidille ja gluteeniton mutakakku maistuu keliaakikolla. Jos äidin tavoitteena on päästä kesäksi rantakuntoon, kannattaa lasten valmistaa kermakakun sijaan raikas ja supersuosittu smoothiekakku.

Muista äitiä sunnuntaina

Juhlien kauneimmat

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.