Helli äitiä kuorintavoiteella!

Yllätä äiti lahjalla, joka hemmottelee aisteja kiireisen arjen keskellä. Pakkaa hellimispakkaukseen itse tehty kuorinta ja ylellinen vartalovoide.

Tee-se-itse-kuorintavoide

Valmista yhdessä lasten kanssa herkullinen ja ekologinen vartalonkuorinta, johon kelpaavat ruokakaapista löytyvät ainekset: tarvitset vain kahvia, sokeria, öljyä ja luovaa hulluutta! Kahvin kofeiini piristää ja kiinteyttää ihoa, sokeri kuorii kuolleen ihosolukon pois, ja öljy pehmentää kuivimmankin hipiän.

Resepti:

4 dl kahvijauhetta
1 dl sokeria
2–3 teelusikallista ruokaöljyä

Sekoita ainesosat keskenään, valuta kauniiseen lasipurkkiin ja pyöräytä ympärille pirteän värinen silkkinauha. Voit myös liittää lahjaan käyttöohjeet: Levitä seos koko vartalolle hellävaraisesti hierovin liikkein ja huuhtele huolella pois.

 

Ylellinen vartalovoide

Vartalokuorinnan vaikutus tehostuu, kun iholle levitetään operaation jälkeen kosteusvoide. Tarkoitukseen sopii hurmaavasti kookokselle tuoksuva Organic Greenscapen Cocoa Hand & Body Lotion -vartalo- ja käsivoide, joka on pakattu tyylikkääseen pumppupulloon.

Voide sisältää muun muassa ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa kaakaovoita,  suojaavaa manteliöljyä ja vahvistavaa kookosöljyä. Äidin lisäksi tuote hellii luontoa, sillä se on tuotettu eettisesti ja luonnonmukaisesti.

Pakkaa kuorinta-aine ja vartalovoide kauniiseen laatikkoon tai koriin ja sujauta mukaan vielä onnittelukortti ja kimppu ruusuja!

Hemmotellaan äitejä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkan lahjavinkit äitienpäivään

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.