10 arkiruokaa suikaleista

Possuun ja broilerin suikaleet ovat helppo ja nopea raaka-aine arjen edullisiin ruokiin. Nappaa talteen 10 nopeaa ja maistuvaa suikalereseptiä.

1. Hapanimelä possu-nuudelikeitto

Itämaisia makuvivahteita sisältävä hapanimelä possu-nuudelikeitto saa potkua inkivääritahnasta ja makeutta Pirkka omenatäysmehusta. Tuore korianteri ja persilja kruunaavat itämaisen makuelämyksen.

2. Lihaisa tomaattikeitto 

Lihaisatomaattikeitto

Arkena on sallittua oikaista ruoanlaitossa. Tuunaa Knorrin valmiista tomaattikeitosta possusuikaleilla ja leipäkrutongeilla lihaisa ja ruokaisa arkikeitto. Koko ateria valmistuu alle vartissa.

3. Chilinen tomaattipossu

 

Chilisessä tomaattipossussa maistuvat vahvat maut: chili ja valkosipuli. Resepti toimii vaikkapa rikottujen ohrasuurimoiden kanssa tarjottuna. Chilin määrää säätämällä saat halutun tulisuusasteen.

4. Savuinen tomaatti-kinkkupasta

tomaattikinkkupasta

Savuinen tomaatti-kinkkupasta valmistuu pennepastasta, Schwarzwaldin kinkusta, sipulista ja yrtti-tomaattimurskasta alle puolessa tunnissa.

5. Helppo chili con carne possusta  

chiliconcarne

Klassisen chili con carnen voi valmistaa myös possun suikaleista. Mausta kastike halutessasi suklaalla ja tarjoa riisin kanssa tai vaikkapa tortillojen täytteenä.

6. Broilerilasagne

Broilerilasagne

Lasagne on lähes jokaisen herkkua ja arjen lohturuokaa. Broilerinfileesuikaleista valmistuu maistuva ja täyteläinen lasagne. Reseptin valmistus ottaa oman aikansa, mutta pienemmälle perheelle riittää annoksesta kahdeksikin arki-illaksi. Kokeile ja ihastu!

7. Pippurinen broileri-kasvispasta

broileripasta

Pasta ja broileri ovat arki-iltojen lyömätön yhdistelmä. Maustamattomista broilerinfileesuikaleista valmistat nopeasti täyttävän ja edullisen pastan koko perheelle. Resepti vain noin 2,30 €/annos*.

8. Broileri-riisipannu

Broileririisipannu

Broileri-riispannu on helppoakin helpompi arkiruoka. Kypsennä hunajamarinoidut broilerinfileesuikaleet ja lisää pannulle joukkoon muut ainesosat valmiista pakastepusseista. Valmista alle 15 minuutissa ja hintaakin vain noin 1,50 €/annos*.

9. Basilikainen broilerikasari

broilerikasari

Broilerikasari on varma arkiruoka lapsiperheissä. Alle puolessa tunnissa saat pöytään edullisen illallisen, joka maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Resepti vain noin 2,35 €/annos*.

10. Broilerikiusaus

broilerikiusaus

Kiusaukset on helppo valmistaa niin kinkusta, jauhelihasta, tonnikalasta kuin broileristakin. Suuremmasta riittää syötävää useammaksikin päiväksi. Broilerkiusaus valmistuu alle tunnissa ja on vieläpä edullinenkin, resepti vain noin 1,30 €/annos*. Tarjoa kiusauksen kanssa raikasta salaattia.