5 tapaa hyödyntää bolognese-kastikkeen jämät

Älä kippaa bolognese-kastikkeen tähteitä roskiin – tomaatilla höystetystä jauhelihakastikkeesta loihdit seuraavana päivänä mahtavan makuisia aterioita!

1. Pizza

Bolognese-pizza
Pastakastike taipuu myös toisen italialaisklassikon, pizzan, päällysteeksi. Pizza on täydellistä tähderuokaa – kurkkaa jääkaapin perälle ja täytä pizza niin juustokannikoilla kuin oliivipurkin jämilläkin.

2. Lämpimät voileivät

Bolognese lämpimät voileivät
Mikäli mielesi ei tee upottaa käsiäsi pizzataikinaan, lusikoi bolognese-kastikkeen jämät leipäsiivujen päälle ja lykkää leivät uunin lämpöön paistumaan. Nopeaa ja helppoa! Perinteiset lämpimät leivät ovat maistuva klassikko suoraan 80-luvulta!

3. Linssikeitto

Bolognese linssikeitto
Lisää punaisten linssien sekaan vettä pakkauksen ohjeen mukaan sekä purkillinen Pirkka tomaattimurskaa. Keitä linssit kypsiksi ja lisää lopuksi sekaan bolognese-kastikkeen tähteet. Mausta tarvittaessa ja viimeistele keittoannos lusikallisella ranskankermaa – maistuva arkiklassikko on valmis!

4. Liha–perunasoselaatikko

Bolognese liha-perunasoselaatikko
Teitkö bolognese-kastiketta kokonaiselle komppanialle, ja puolet kastikkeesta jäi yli? Jemmaa tähteet perunamuusipedin alle.  Brittiläisten suosikkiruoka, cottage pie, syntyy kuin itsestään, varsinkin K-ruokakauppasi pakastealtaasta löytyvien Pirkka perunasoseainesten avulla.

5. Nachovuoka

Bolognese nachovuoka
Ole kaukaa viisas ja kokkaa loppuviikosta reilumpi satsi jauhelihakastiketta. Kastikkeenlopun voit hyödyntää tulisen maistuvaan texmex-tyyliseen nachopaistokseen. Nachovuoka maistuu takuulla jokaiselle perheenjäsenelle. Lusikoi kastikejämät Pirkka maissilastujen päälle, ripottele päälle pilkottua tomaattia, sipulia, oliiveja, tuoretta chiliä sekä juustoraastetta ja lykkää koko komeus uuniin. Viimeistele nachovuoka tuoreella korianterilla ja limettisiivuilla.

Herkullinen bolognese syntyy Pirkka-tuotteilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lisää arkivinkkejä jauhelihasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.