Arjen sankarin apu: K-Menu

Arki ei voi olla aina juustoja ja viikunahilloa, mutta hyvää, helppoa sekä laadukasta sen soisi olevan. K-Menun tuotteilla pyörität arkea sankarillisella otteella, aina edullisesti.

Helppoa arkea

Arjen pyörittämisestä selviää sankarina, kun ruokakaappi on täytetty perustuotteilla. Kun täytät jääkaapin kerran viikossa tarpeellisilla tuoretuotteilla, ei kaupassa tarvitse ravata joka toinen päivä. Pakastimeen sujautetaan varasuunnitelma, kuten broilerin fileesuikaleita ja sika–nautajauhelihaa. Kuiva- ja pakastetuotteet säilyvät pitkään, joten niitä voi varata pidemmällekin ajalle.

Hyvä, helppo ja laadukas ruoka pitää koko perheen liikkeessä arkipäivinä – hemmotteluun voi panostaa viikonloppuisin. Moni ostaa arkena mielellään edullisempia tuotteita, muttei halua tinkiä laadusta – K-Menu on ratkaisu juuri tähän!

Arjen sankari vinkkaa

Arkea helpottaa kokkauspäivä, jolloin valmistetaan esimerkiksi maukasta makkara–makaronilaatikkoa. Vuokaruoka on helppo jakaa annoksiksi ja pakastaa rasioissa. Näin aikaa ei kulu jokapäiväiseen kokkaamiseen, ja perheenjäsenet voivat itse sulattaa pakastimesta sopivan määrän ruokaa itselleen.  

Edullinen uusi tuotesarja

On ihan ok ostaa halpaa! K-Menu on K-ruokakauppojen uusi oma tuotesarja, jonka valttina on edullisuus. Sarjan tuotteet ovat hyvälaatuisia arjen perustuotteita. K-Menu-tuotteita on kaupoissa jo reilu sata ja sarja tulee laajentumaan vuoden 2015 aikana useaan sataan tuotteeseen. 

Tutustu K-menu-sarjan tuotteisiin täällä.

Arjen sankarin suosikkireseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Takaisin pääsivulle