Wokkaamista vaille valmis

Wokkaamista vaille valmis

Saarioinen loi uuden kategorian valmisruokahyllyyn. 5 vaille valmis -tuotesarjan aineksista kokkaa herkullisen ruoan vain viidessä minuutissa. 

5 vaille valmis -tuotesarja on saanut alkunsa suomalaisten kotikeittiöistä: arkiruoanlaitosta haetaan ruoanlaittofiilistä, mutta ruoan pitää valmistua nopeasti. Sarjan tuotteilla koko ateria saadaan pannulta pöytään 5 minuutissa.

Sarjassa on viisi yhden hengen ateriavaihtoehtoa: Chili-inkivääri -kanawok, Teriyaki -kanawok sekä Aasian BBQ -nautawok sekä kaksi uutuusmakua: Red Thai Curry ja Green Thai Curry. Jokaisessa ateriarasiassa on paljon tuoreita kasviksia, valmiiksi keitetyt nuudelit tai riisi, kypsä naudanliha tai broileri sekä pussi herkullista maustamiskastiketta. Lisää pannulle vain tilkka öljyä ja kypsennä wokaten. Valmistettavan ruoka-annoksen voi viimeistellä mukana olevalla limelohkolla tai maustekastikkeella. Koska mukana on oikea määrä kaikkia tarvittavia raaka-aineita, ruokahävikkiä ei synny. 

Kaikki viisi tuotetta ovat:

  • gluteenittomia
  • laktoosittomia
  • kananmunattomia
  • eivätkä sisällä maitoproteiinia

Uutuus: 5 vaille valmis Red Thai Curry 340 g 

Red Thai Curry  sisältää maustettuja, kypsiä suomalaisia porsaanlihakuutioita, punaista paprikaa, bambunversoja, kiinankaalia ja punasipulia. Lisäkkeenä keitettyä riisiä. Mukana on myös kookosmaitoa ja punaista currytahnaa sisältävä makukastike. 

Uutuus: 5 vaille valmis Green Thai Curry 340 g

Green Thai Curry sisältää maustettuja kypsiä suomalaisia broilerkuutioita, soijapapua, kesäkurpitsaa, paprikaa ja kiinankaalia. Lisäkkeenä on keitettyä riisiä ja mukana vielä kookosmaitoa ja vihreää currytahnaa sisältävä makukastikepussi. 

5 vaille valmis Aasian BBQ -nautawok

Aasian BBQ -nautawok sisältää punaisella chilillä ja kurkumalla maustettua kypsää riisiä, kypsiä suomalaisia naudan paistisuikaleita makukastikkeessa sekä tuoreita kasviksia valmiiksi pilkottuna. Aannos viimeistellään Aasian BBQ -kastikkeella limelohkosta puristetulla mehulla.

5 vaille valmis Chili-inkivääri -kanawok

Chili-inkivääri -kanawok sisältöö kurkumalla maustettua kypsää riisinuudelia, uunipaahdettuja suomalaisia broilerin fileekuutioita, tuoreita kasviksia valmiiksi pilkottuna sekä vesikastanjaviipaleita. Makuelämyksen viimeistelee annoksne mukana tuleva chili-ginger -kastike ja limelohkon mehu. Tuote sisältää soijaa.

5 vaille valmis Teriyaki-kanawok

Teriuaki-kanawok sisältää teriyakimarinoitua kypsää riisinuudelia, uunipaahdettua suomalaista broilerin sisäfileetä viipaloituna, tuoreita kasviksia sekä valkosipulinversoja ja bambusuikaleita. Teriyakikastike ja limelohkon mehu viimeistelevät annoksen. Tuote sisältää soijaa ja seesaminsiemeniä.