Lähdemme kivan jäljille

Lähdemme kivan jäljille

Teemme joka päivä töitä, jotta juuri sinun olisi kiva käydä kaupassa.

Miljoonia suomalaisia, niin monta eri kivaa. Jokainen K-kauppa on erilainen, ja niin ovat asiakkaammekin. Miksi juuri sinun mielestäsi kaupassa on kiva käydä? Arvostatko laajaa japanivalikoimaa, lähiruokaa pientuottajilta vai kaupan harmonista tunnelmaa? Vai sitä, ettei kaupassa edes tarvitse käydä, jos tilaa tuotteet verkosta?

On se vaan kiva, kun kaiken maailman meininkiä ja makuja löytyy kotikulmilta

Haluamme yllättää valikoimallamme iloisesti joka kerta. Esimerkiksi japanilaisia ruokatuotteita löytyy jonkin verran aivan jokaisesta kaupastamme, mutta toki jotkut ovat tässäkin aivan omalla sensei-tasollaan.

On se vaan kiva, kun kaupassa voi toivoa useamminkin kuin kolmesti

Kerran kun vauhtiin pääsee, on vaikea lopettaa. Nimittäin toivomista. Tarkoituksenamme on toteuttaa kaikki asiakkaidemme tuotetoiveet – älä siis ihmettele, jos tänään tekemäsi toive on jo huomenna hyllyssä. Kaipaatko juuri tiettyä tuotetta K-kauppasi hyllylle? Tee ehdotus suosikistasi – voit vaikuttaa oman kauppasi valikoimaan jo tänään!

On se vaan kiva, kun kaupassa on tunnelma kohdillaan

Huoleton kauppakokemus on monen asian summa. Se on valaistuksen hienosäätöä, millilleen suoria tuoterivejä, hedelmien ihanaa väriloistoa. Kaikki sen eteen, jotta sinun päivästäsi tulisi kivempi.

On se vaan kiva, kun kaupasta saa läheisyyttä ja lähiruokaa

Menit sitten, minne tahansa päin Suomea, mitä luultavimmin paikallisesta K-kaupasta löydät alueen erikoisherkut. Matkalla tai kotona, tuomme ruoan kauppaan läheltä.

On se vaan kiva, kun voi käydä kaupassa käymättä kaupassa

Onnistunein kauppareissu voi olla sellainen, joka ei koskaan alkanutkaan. K-Ruoka-verkkokaupan noutopalvelulla nappaat valmiit ostokset kaupalta kyytiin. Kerättynä, pakattuna ja valitsemanasi ajankohtana.

Kiinnostuitko noutopalvelusta, lue siitä lisää täältä tai siirry suoraan ostoksille verkkokauppaan.

Voit voittaa kuukauden ruokaostokset!