Me fiilaamme fileetä!

Me fiilaamme fileetä!

Päivitetty 25.9.2023

Norjassa merenkäynti ja kalastus virtaa syvällä suomuissa. Jo 9500 vuoden ajan perinteet ovat polveutuneet sukupolvelta toiselle. Kalastuksen pioneerit ovat löytäneet arvoisensa heimoveljet Suomesta, makean Kallaveden rannalta. Heimot erottaa toisistaan suolainen ja makea vesi, mutta molempia yhdistää kunnioitus merta ja sen eläviä kohtaan.

SJØ-tuoteperhe on suunniteltu suomalaisille, jotka suosivat raaka-aineissa keveyttä, helppoutta, terveellisyyttä ja vastuullisuutta. SJØ Graavi ja Kylmäsavu Lohifileeviipaleet maistuvat arjessa niin perunan kuin ruisleivän kera. Kiusaukset, keitot ja pastat ovat perinneruokia, jotka maistuvat koko perheelle. Juhlassa kala toimii mainiosti niin alku- kuin pääruokapöydässä: suussasulavissa piirakoissa, kalakattauksissa tai voileipäkakun täytteenä.

Emme kuitenkaan ole ainoita, jotka tunnistavat kalan monipuolisuuden ja sen hyödyt, kuten hyvälaatuiset proteiinit ja D-vitamiinipitoisuuden. Kala on myös pohjolan ulkopuolella herkkusuiden suosikki ja sen kysyntä aiheuttaa äärimmäistä painetta luonnonvaraisille kalakannoille.

SJØ K-ruoka Mediat Kuvituskuva 680x680

SJØ haluaa toimia vastuullisemmin. Siksi SJØ Graavi ja Kylmäsavu Lohifileeviipaleilla on ASC-merkki. Merkki takaa, että kalat ja äyriäiset eri puolilla maailmaa on kasvatettu kestävän kalankasvatuksen periaatteiden mukaisesti. Kuluttaja voi luottaa siihen, että tuote on vastuullinen niin ympäristön suhteen kuin sosiaalisesti.

Erinomaisista raaka-aineista, ammattitaidosta ja yhteisistä arvoista syntyi yhteinen tapa tehdä. SJØ-tuoteperhe – suomalaisten ruoka- ja juhlapöytiin. Tutustu meihin www.sjö.fi