Mitä lahjaksi äidille?

Mitä lahjaksi äidille?

Millaisen äitienpäivälahjan äiti tänä vuonna saa? Ruusut ja suklaa ovat takuuvarmoja valintoja, mutta äitiä voi hemmotella myös itse valmistetulla äitienpäiväbrunssilla tai kasvonaamiolla. Tässä muutama lahjaidea äidille.

Aamiainen sänkyyn

Tarjoa rapeat vohvelit tai ruokaisa äitienpäiväbrunssi äidille suoraan sänkyyn onnittelulaulun kera. Itse leivottu äitienpäiväkakku saa varmasti hymyn äidin huulille ja ihastuttavat äitienpäivän leivonnaiset sopivat mainiosti tuoreen kahvin kylkeen.

Millainen äiti, sellainen lahja

Jokainen äiti pitää pienestä hemmottelusta ja mikä olisikaan parempi hemmotteluhetki kuin äitienpäivä. Valitse äitienpäiväpaketin sisältö lahjan saajan persoonan mukaan, niin varmistat mieluisan yllätyksen sunnuntaiaamuna.

  • Nuorekas tyylilyyli ilahtuu trendikkäästä tuoksusta
  • Sporttinen supermimmi ottaa ilolla vastaan raikkaan suihkugeelin, saman sarjan deodorantin sekä helpot meikinpoistoliinat
  • Kiireinen uraohjus maltta pysähtyä, kun tarjolla on itse tehty jalkahoito kotona
  • Kodinhengettären kädet ja kynnet ovat koetuksella kokatessa ja puutarhahommissa - kynsienhoitotuotteet ovat nappivalinta pakettiin
  • Boheemi viherpeukalo rakastaa laatua ja luonnonkosmetiikkaa niin ihon- ja hiustenhoidossa kuin meikeissäkin

Psst! Pirkka Argan -sarjan kosteusvoide ja muut kauneudenhoitotuotteet ovat jokaisen äidin mieleen. 

Kukkakimppu ja äitienpäiväkortit

Kaunis kukkakimppu tai ruukkuruusu ovat äitienpäivän suosikkilahjoja. Ilahduta äitiä kukkaloistolla ja lahjoita juhlapäivänä vaikkapa Pirkka Reilun kaupan ruusukimppu tai upea Pirkka krysanteemikimppu tai Pirkka isokukkainen ruukkuruusu.

Lapsen itse askartelema äitienpäiväkortti kuuluu jokaisen äidin rakkaimpiin äitienpäivämuistoihin, oli lapsi sitten päiväkoti-ikäinen tai aikuinen. Äitienpäiväkortissa kaunis ajatus on täydellistä lopputulosta tärkeämpi. Katso myös muut äitienpäivän askarteluvinkkimme

Suklaa

Moni suklaan ystävä on jo ihastunut tummaan herkkuun, Pirkka tumma suklaakonvehtiin karamelli-merisuola. Tyylikäs rasia sopii mainiosti äitienpäivälahjaksi. 

Suklaakonvehdit on yllättävänkin helppo valmistaa itse ja valita suklaaksi ja mausteeksi äidin suosikkeja: tummaa suklaata toffeeraidalla, valkosuklaata kuivatuilla marjoilla tai vaikkapa raakasuklaata goji-marjoilla. Pakkaa itse tehdyt suklaat kauniisti sellofaaniin ja makea lahja on valmis.

Lahjakortti

K-lahjakortti on aina loistava lahjaidea - myös äitienpäivänä! Anna äidille lahjaksi vapaus valita mitä tahansa K-ryhmän kaupoista, esimerkiksi K-ruokakaupoista, Intersportista, Budgetsportista, Kookengästä tai K-Raudasta. K-lahjakortti on myös helppo lähettää postitse, mikäli äiti asuu hieman kauempana.

Pirkan vinkit äitienpäivään

Sinua saattaisi kiinnostaa