Äitienpäivä
Mitä lahjaksi äidille?

Mitä lahjaksi äidille?

Millaisen äitienpäivälahjan äiti tänä vuonna saa? Ruusut ja suklaa ovat takuuvarmoja valintoja, mutta äitiä voi hemmotella myös itse valmistetulla äitienpäiväbrunssilla tai kasvonaamiolla. Tässä muutama lahjaidea äidille.

Aamiainen sänkyyn

Tarjoa äidille suoraan sänkyyn rapeat vohvelit tai mansikka-appelsiinitäytteiset croissantit vastakeitetyn kahvin ja tuoreen appelsiinimehun kera. Ihanat, värikkäät smoothiet ovat terveellinen juhlapäivän aamiainen, mutta blenderin surina saattaa herättää äidin ennen aikojaan!

aitienpaivalahjat croissant 680x260

Ruokaisa äitienpäiväbrunssi sisältää paljon erilaisia herkkuja ja itse leivottu äitienpäiväkakku saa varmasti hymyn äidin huulille. Ihastuttavat äitienpäivän leivonnaiset sopivat mainiosti tuoreen kahvin kylkeen.

Millainen äiti, sellainen lahja

Jokainen äiti pitää pienestä hemmottelusta ja mikä olisikaan parempi hetki sille kuin äitienpäivä. Valitse äitienpäiväpaketin sisältö lahjan saajan persoonan mukaan, niin varmistat mieluisan yllätyksen sunnuntaiaamuna.

  • Nuorekas tyylilyyli ilahtuu trendikkäästä tuoksusta
  • Trendikkäistä korealaisista MISSHA-kosmetiikkatuotteista kokoat jokanaisen toivelahjasetin
  • Sporttinen supermimmi ottaa ilolla vastaan ihania suihkutuotteita Palmolive Clay tai Dove Matcha -sarjoista
  • Kiireinen uraohjus malttaa pysähtyä, kun tarjolla on itse tehty jalkahoito kotona
  • Kodinhengettären kädet ja kynnet ovat koetuksella kokatessa ja puutarhahommissa - Mavalan kynsienhoitotuotteet ovat nappivalinta pakettiin
  • Boheemi viherpeukalo rakastaa laatua ja luonnonkosmetiikkaa niin ihon- ja hiustenhoidossa kuin meikeissäkin

aitienpaivalahjat luonnonkosmetiikka 680x260

Kauniiseen kotiin äidille

Moni äiti nauttii kodin sisustamisesta ja kauniista esineistä. Tilaisitko äidille lahjan helposti K-Ruoka-verkkokaupan kodinsisustusvalikoimasta? Hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi:

Kukkakimppu ja äitienpäiväkortit

Kaunis kukkakimppu tai ruukkuruusu ovat äitienpäivän suosikkilahjoja. Ilahduta äitiä kukkaloistolla ja lahjoita juhlapäivänä vaikkapa Pirkka Reilun kaupan ruusukimppu tai Pirkka isokukkainen ruukkuruusu. Upeat, sidotut Pirkka Parhaat kukkakimput ovat myös Reilun kaupan tuotteita. Kukkakimpun voit tehdä myös itse, katso ammattilaisen helpot vinkit täältä.

Lapsen itse askartelema äitienpäiväkortti kuuluu jokaisen äidin rakkaimpiin äitienpäivämuistoihin. Äitienpäiväkortissa kaunis ajatus on täydellistä lopputulosta tärkeämpi.

Suklaa on varma valinta

Tiedätkö, mikä on äidin lempisuklaata? Se on nimittäin varma lahja, jonka kanssa ei voi mennä vikaan. Maistuvat suklaalevyt ja -rasiat voit tilata muiden kauppaostosten kanssa suoraan kotiin helposti oman K-ruokakauppasi valikoimista täältä.

Jos haluat tehdä herkkulahjan äidille itse, kokeile jotain näistä:

Myös suklaakonvehdit on yllättävänkin helppo valmistaa itse ja valita suklaaksi ja mausteeksi äidin suosikkeja kuten tummaa suklaata toffeeraidalla tai valkosuklaata kuivatuilla marjoilla. Pakkaa itse tehdyt herkut kauniisti sellofaaniin ja makea lahja on valmis.

Lahjakortti

K-lahjakortti on aina loistava lahjaidea - myös äitienpäivänä! Anna äidille lahjaksi vapaus valita mitä tahansa K-ryhmän kaupoista, esimerkiksi K-ruokakaupoista, Intersportista, Budgetsportista, Kookengästä tai K-Raudasta. K-lahjakortti on myös helppo lähettää postitse, mikäli äiti asuu hieman kauempana.