Äitienpäivä
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Helli äitiä kuorintavoiteella

Helli äitiä kuorintavoiteella

Yllätä äiti lahjalla, joka hemmottelee aisteja kiireisen arjen keskellä. Pakkaa hellimispakkaukseen itse tehty kuorinta ja ylellinen vartalovoide.

Tee-se-itse-kuorintavoide

Valmista yhdessä lasten kanssa herkullinen ja ekologinen vartalonkuorinta, johon kelpaavat ruokakaapista löytyvät ainekset: tarvitset vain kahvia, sokeria, öljyä ja luovaa hulluutta! Kahvin kofeiini piristää ja kiinteyttää ihoa, sokeri kuorii kuolleen ihosolukon pois, ja öljy pehmentää kuivimmankin hipiän.

Resepti:

4 dl kahvijauhetta
1 dl sokeria 2–3 teelusikallista ruokaöljyä

Sekoita ainesosat keskenään, valuta kauniiseen lasipurkkiin ja pyöräytä ympärille pirteän värinen silkkinauha. Voit myös liittää lahjaan käyttöohjeet: Levitä seos koko vartalolle hellävaraisesti hierovin liikkein ja huuhtele huolella pois.

Ylellinen vartalovoide

Vartalokuorinnan vaikutus tehostuu, kun iholle levitetään operaation jälkeen kosteusvoide. Tarkoitukseen sopii hurmaavasti Pirkka Argan-vartalovoide. Se sisältää luonnon arganöljyä, karitevoita ja hyaluronihappoa, ja onkin varsinainen tehopakkaus kehon kosteutukseen pitkän ja ihoa kuivattavan talven jälkeen.

Pakkaa kuorinta-aine ja vartalovoide kauniiseen laatikkoon tai koriin ja sujauta mukaan vielä onnittelukortti ja kimppu ruusuja!