K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Helli äitiä kuorintavoiteella

Helli äitiä kuorintavoiteella

Yllätä äiti lahjalla, joka hemmottelee aisteja kiireisen arjen keskellä. Pakkaa hellimispakkaukseen itse tehty kuorinta ja ylellinen vartalovoide.

Tee-se-itse-kuorintavoide

Valmista yhdessä lasten kanssa herkullinen ja ekologinen vartalonkuorinta, johon kelpaavat ruokakaapista löytyvät ainekset: tarvitset vain kahvia, sokeria, öljyä ja luovaa hulluutta! Kahvin kofeiini piristää ja kiinteyttää ihoa, sokeri kuorii kuolleen ihosolukon pois, ja öljy pehmentää kuivimmankin hipiän.

Resepti:

4 dl kahvijauhetta
1 dl sokeria 2–3 teelusikallista ruokaöljyä

Sekoita ainesosat keskenään, valuta kauniiseen lasipurkkiin ja pyöräytä ympärille pirteän värinen silkkinauha. Voit myös liittää lahjaan käyttöohjeet: Levitä seos koko vartalolle hellävaraisesti hierovin liikkein ja huuhtele huolella pois.

Ylellinen vartalovoide

Vartalokuorinnan vaikutus tehostuu, kun iholle levitetään operaation jälkeen kosteusvoide. Tarkoitukseen sopii hurmaavasti Pirkka Argan-vartalovoide. Se sisältää luonnon arganöljyä, karitevoita ja hyaluronihappoa, ja onkin varsinainen tehopakkaus kehon kosteutukseen pitkän ja ihoa kuivattavan talven jälkeen.

Pakkaa kuorinta-aine ja vartalovoide kauniiseen laatikkoon tai koriin ja sujauta mukaan vielä onnittelukortti ja kimppu ruusuja!