Virkistävät vesimeloniherkut

Virkistävät vesimeloniherkut

Vesimeloni on kevyt ja raikas välipala kuumana kesäpäivänä. Kaikkien rakastama vesimeloni muuntuu helposti kevyeksi pikaruoaksi, virkistäväksi kesäjuomaksi, raikkaiksi tikkareiksi sekä omaperäisiksi alkupaloiksi. Kokeile vinkkejämme ja ihastu ikihyviksi!

Vesimeloni on helppo ottaa mukaan piknikille ja siitä voi nauttia sellaisenaan raikkaana välipalana tai jälkiruokana. Se sopii myös monien ruokavalioon!

Vesimeloni raikastaa salaatin

Vesimelonia sisältävä salaatti on kevyt ja herkullinen lounas, joka sopii kesään täydellisesti. Raikkaat vesimelonisalaatit maistuvat herkulliselta tuhdin grilliruoan kaverina. Kokeile näitä kesän herkullisimpia salaatteja!

Grillijuustovadelma kevät Kuvassa: Grillijuusto-vadelmasalaatti

Suosituimmat kesäjuomat vesimelonista

Vesimeloni on hyvä välipala erityisesti rannalla, sillä se sisältää runsaasti vettä ja auttaa pitämään nestetasapainon kunnossa. Voit tehdä vesimelonista myös herkullisen ja raikkaan kesäjuoman!

Mansikkagazpacho 2017 (680 x 298) Kuvassa: Makea mansikkagazpacho

Vesimeloni raikastaa grillimenua

Vesimeloni sopii hyvin grillibileisiin raikkaan lisukkeen tai jälkiruoan muodossa. Mutta tiesitkö, että vesimelonia voi myös grillata? Grillatut vesimelonit sopivat niin jälkiruoaksi kuin grilliruokien lisäkkeksi.

Grillatut halloumi-vesimelonivartaat 680 Kuvassa: Grillatut halloumi-vesimelonivartaat

Katso videolta ohjeet ja valmista helppo ja herkullinen vesimelonislush: