Itse tehty brunssi puistossa
Julkaistu 3.10.2018Kesäpäivän ihanin aloitus on rento ja ruokaisa ulkobrunssi. Suolainen piirakka ja munakas yllättävät uusilla muodoillaan, ja runsas juustotarjotin saa herkkusuut hymyyn.
3 x Brunssiavokado
- Avokadohummus syntyy soseuttamalla purkillinen valutettuja säilykekikherneitä, paloiteltu avokado, 1-2 valkosipulinkynttä, ruokalusikallinen sitruunamehua ja ripaus suolaa ja mustapippuria.
- Täytetyt avokadot ovat brunssin hitti! Sekoita kahdeksan puolitettua kirsikkatomaattia, pallo paloiteltua mozzarellaa ja pari ruokalusikallista valmista pestoa yhteen. Lusikoi täyte puolitettujen avokadojen sisälle.
- Avokadoruusu koristaa esimerkiksi salaatit ja voileivät. Halkaise avokado pitkittäin, poista kivi ja kuori puolikkaat varovasti. Leikkaa puolikas mahdollisimman ohuiksi siivuiksi. Aseta siivut pitkulaiseksi jonoksi, jossa siivut ovat hieman lomittain. Rullaa siivuketju varovasti tötterömäiseksi ruusuksi. Hieman raa’at avokadot toimivat parhaiten avokadoruusun valmistamisessa.