Arki
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Herkullinen tomaattikastike syntyy laadukkailla aineksilla

Herkullinen tomaattikastike syntyy laadukkailla aineksilla

Somessa kiinnostusta herättänyt Henri Alenin tomaattikastike on helppo valmistaa.

Mutti loppu?

Kokki Henri Alén jakoi Twitterissä tomaattikastikkeen reseptin ja suositteli siihen käytettäväksi Mutti-tomaattimurskaa. "Somesoosi"-villitys näkyi pian K-ruokakauppojenkin hyllyillä. Pian mediassa jaettiin kuvia sekä tyhjistä että täysistä kaupan tomaattimurskahyllyistä.

– Mikäli juuri tätä sosiaalisessa mediassa esiin noussutta hittituotetta ei ole omasta K-ruokakaupastasi saatavilla, on säilykehyllyllä onneksi myös paljon muita tomaattituotevaihtoehtoja. Esimerkiksi Pirkka-sarjaan tuli syksyllä uutuutena Italiassa valmistettu Pirkka Luomu kuoritut tomaatit tomaattimehussa, jota voi kokeilla tomaattimurskan sijaan, kertoo Ruokakeskon säilykkeistä vastaava ostopäällikkö Ritva Karipuu.

– Oliiviöljyksi kannattaa valita erittäin laadukas oliiviöljy kuten Pirkka italialainen extraneitsytoliiviöljy tai Pirkka kreikkalainen extraneitsytoliiviöljy.