Arki
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Herkullisimmat karjalanpaistit

Herkullisimmat karjalanpaistit

Valitse suosikkisi karjalanpaistiresepteistämme. Hyvän karjalanpaistin salaisuus on pitkässä hauduttamisajassa, jolloin lihapalat mureutuvat suussa sulavan herkullisiksi. Karjalanpaisti valmistuu uunissa lähes itsekseen. Tarjoa mehevä paisti keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Perinteinen karjalanpaisti

karjalanpaisti kuvitus

Karjalanpaistin valmistus on erittäin helppoa, sillä ainekset vain pilkotaan ja laitetaan padassa uuniin valmistumaan. Lihaa kannattaa pitää puolisen tuntia huoneenlämmössä ennen uuniin laittamista.

Puolukkainen karjalanpaisti

puolukkainen karjalanpaisti

Sujauta karjalanpaistiin vaihteeksi mausteeksi puolukoita, hunaja ja rosmariinia, jos haluat vaihtelua perinteiseen karjalanpaistiin. Puolukkaisen karjalanpaistin ohjeessa pinnalle ripotellaan vielä persiljaa ja puolukoita väriä tuomaan.

Pekoninen karjalanpaisti

Pekoninen-Karjalanpaisti16x7

Kunnolla ruskistetut pekonilastut tuovat syvyyttä karjalanpaistin makuun. Tässä karjalanpaistissa maistuvat myös värikkäät juurekset.