Top 5 Hevisnacks

Top 5 Hevisnacks

Pieni vai hevimpi nälkä? Näitä tekisi mieli napostella enemmänkin!

1. Bataattiranskalaiset

Uunissa paistuvat maukkaat bataattiranskalaiset, jotka vievät kielen mennesään! Äärimmäistä helppoutta arvostava nappaa koriinsa pakastealtaasta palkitut Pirkka bataattiranskalaiset tai paljon kiitosta saaneet Pirkka bataattilohkoperunat. Testaa ranskalaisia esimerkiksi sinihomejuustodipin kanssa.

2. Paahdettu parsa

Vihreä tankoparsa muistuttaa keväästä. Vihreä parsa sisältää mm. A-, B- ja C-vitamiinia sekä rautaa, joten nippu parsaa kannattaa jo terveyssyistäkin napata ostoskoriin. Parsa on myös monen herkullisen reseptin tähti. Uunissa paahdetut parsat maistuvat sellaisenaan tai vaalean salaatin ja leivän kanssa!

3. Kukkakaaliwingsit 

Jos jo ajatus mausteisista kanansiivistä saa sinut lipomaan sormiasi, et voi sivuuttaa tätä suosikki reseptiä! Kukkakaalista valmistuvat maistuvat "wingsit", jotka kruunaavat elokuva- tai penkkiyrheiluillan.

4. Lehtikaalisipsit

Lehtikaali ja sipsit eivät ehkä kuulosta yhteensopivilta, mutta älä tyrmää ajatusta ennen kuin kokeilet! Super terveellinen lehtikaali paahdetaan uunissa rouskuvan rapeaksi ja nautitaan ilman syyllisyyttä herkuttelusta!

5. Paistettu avokado

Avokadon kiven kolo on kuin tehty täytettäväksi! Salaateissa ja kylmissä ruoissa hurmannut avokado taipuu mainiosti myös lämpimäksi välipalaksi. Jos lämpimät voileivät ovat bravuurisi, et voi olla kokeilematta tätä ohjetta!

Sinua saattaisi kiinnostaa