Top 5 Hevisnacks

Top 5 Hevisnacks

Päivitetty 4.1.2019

Pieni vai hevimpi nälkä? Näitä tekisi mieli napostella enemmänkin!

1. Bataattiranskalaiset

Uunissa paistuvat maukkaat bataattiranskalaiset, jotka vievät kielen mennesään! Äärimmäistä helppoutta arvostava nappaa koriinsa pakastealtaasta palkitut Pirkka bataattiranskalaiset tai paljon kiitosta saaneet Pirkka bataattilohkoperunat. Testaa ranskalaisia esimerkiksi sinihomejuustodipin kanssa.

2. Kukkakaaliwingsit 

Jos jo ajatus mausteisista kanansiivistä saa sinut lipomaan sormiasi, et voi sivuuttaa tätä suosikki reseptiä! Kukkakaalista valmistuvat maistuvat "wingsit", jotka kruunaavat elokuva- tai penkkiurheiluillan.

3. Lehtikaalisipsit

Lehtikaali ja sipsit eivät ehkä kuulosta yhteensopivilta, mutta älä tyrmää ajatusta ennen kuin kokeilet! Super terveellinen lehtikaali paahdetaan uunissa rouskuvan rapeaksi ja nautitaan ilman syyllisyyttä herkuttelusta!

4. Paistettu avokado

Avokadon kiven kolo on kuin tehty täytettäväksi! Salaateissa ja kylmissä ruoissa hurmannut avokado taipuu mainiosti myös lämpimäksi välipalaksi. Jos lämpimät voileivät ovat bravuurisi, et voi olla kokeilematta tätä ohjetta!

5. Dippivihannekset

Dippivihannekset ovat napostelulautasten klassikko! Leikkaa valmiiksi raikasta ja rouskuvaa kurkkua, porkkanaa ja paprikaa. Täydennä lautasta makusi mukaan esimerkiksi parsa- ja kukkakaaleilla, sellerillä ja tomaateilla. Raikas välipala tarjotaan tietenkin ihanan dippikastikkeen kera. Kokeile esimerkiksi avokado-jogurttidippiä ja paahdetun valkosipulin makuista dippikastiketta. Vinkki: Dippivihannekset voi tarjoilla myös kastikkeen kanssa lasipurkista. Näin saat hauskan retkievään!

retki dippipurkit 680