Se alkuperäinen ja napsahtava Aito Nakki

Se alkuperäinen ja napsahtava Aito Nakki

Päivitetty 14.3.2019

Aito Nakki on klassikkojen klassikko ja suomalaisten suosikki jo vuosikymmenien takaa. Aito Nakki valmistetaan aina käsityönä suomalaisesta lihasta ja savustetaan kaikessa rauhassa maukkaiksi leppähakkeen lämmössä.

HK Aito nakki

HK Aito Nakki 420 g

Leppähakkeella savustettu HK Aito Nakki sopii nautittavaksi keitettynä, paistettuna, höyrytettynä, grillattuna, sellaisenaan naposteltavaksi tai vaikkapa nuotiolla tikunnokassa lämmitettäväksi. Vappuna HK Aito Nakki maistuu erityisesti herkullisen texmex-hodarin välissä. Tuotteen lihapitoisuus on 68 % ja sitä löytyy myös 630 gramman painoisena suurpakkauksena. Katso tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

HK Aito nakki baj

HK Aito nakki Baijerilainen 420 g

HK Aito Nakki Baijerilainen on herkullinen uutuus, joka on hieman voimakkaammin maustettu: nakissa maistuu paprika, valkosipuli sekä musta- ja valkopippuri. Kuten kaikki Aito Nakit, myös Baijerilainen tehdään käsityönä ja savustetaan kuparinruskeaksi ja maistuvaksi aidolla leppähakkeella. Tuotteen lihapitoisuus on 68 %. Lue tarkemmat tuotetiedot HK:n sivuilta. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

HK Aito nakki kev

HK Aito Nakki Kevyt 420 g

HK Aito Nakki Kevyt on keveämpi versio alkuperäisestä Aito Nakista. Yksi kevyt Aito Nakki (35 g) sisältää 69 kilokaloria ja 4,9 g rasvaa. Tuotteen lihapitoisuus on 66 %. Tarkemmat tuotetiedot löydät HK sivuilta.

HK Aito nakki lisäaineeton

HK Aito Nakki Lisäaineeton 350g

Suomalaisten suosikkinakki ilman E-koodeja, lisäksi laktoositon, gluteeniton ja runsasproteiininen. Lihapitoisuus 77%. Tarkemmat tuotetiedot löydät HK:n sivuilta.

HK Aito nakki kuoreton

HK Aito Nakki Kuoreton 300g

Kuoreton versio klassikosta. Aito Nakki Kuoreton sopii nautittavaksi keitettynä, paistettuna, höyrytettynä, grillattuna, sellaisenaan tai vaikka hodarin välissä. Lihapitoisuus 68 %. Lisätietoja HK:n sivuilta. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.