Arki
Hyvää mieltä luomusta

Hyvää mieltä luomusta

Luo itsellesi ja ympärillesi hyvää oloa – kata perheelle, ystäville tai ihan vain itsellesi hyvän mielen luomuaamiainen. Luomu tekee hyvää vatsalle sekä sydämelle.

Kata pöytä täyteen luomua

Täytä hedelmäkori Pirkan luomubanaaneilla, verigreipeillä, päärynöillä, appelsiineilla ja omenoilla. Purista appelsiineista tuoretta appelsiinimehua tai kata pöytään Pirkan luomuomenamehua.

Makeista luomuhedelmistä valmistat aamiaispöytään myös herkullisen hedelmäsalaatin, joka maistuu taivaalliselta maustamattoman Pirkka luomujogurtin kanssa.

Lempeää lämpöä vatsalle

Keittele tuoksuva ja pehmeä omena-kaurapuuro Pirkka luomukaurahiutaleista tai valmista rahkainen tuorepuuro. Jos aika on kortilla, vadelmalta ja mustikalta maistuva  kaurapohjainen välipala tuo vatsaan pehmoisen hyvän olon.

Tuoksuva leipä on aamiaispöydän sielu. Laita tarjolle Pirkan luomuruisreikäleipää. Jos mielit panostaa, leivo itse maukasta porkkanafocacciaa. Luomuvehnäjauhoista ja kauraleseistä syntyy sydämellisiä sisarussämpylöitä. Leivän päällä maistuu Pirkan luomumeetvursti, paprika, suomalainen tammenlehtisalaatti sekä miniluumutomaatit.

K-kaupan laaja luomuvalikoima

Pirkka-sarjassa on jo yli 100 luomutuotetta. Sen lisäksi K-kauppiaat hankkivat luomutuotteita, kuten luomuvihanneksia ja luomulihaa, myös suoraan paikallisilta tuottajilta ja tavarantoimittajilta. 

K-kauppojen valikoimiin tulee jatkuvasti lisää luomutuotteita. K-kauppiaat täydentävät valikoimaa myös asiakkaiden toiveiden perusteella ja paikalliset tarpeet huomioiden. 

Pirkan luomusarjan uusimpia tulokkaita ovat luomulastenruoat, niitä on tällä hetkellä jo 15. Luomusoseet on otettu hyvin vastaan, sillä pienten lasten vanhemmille tärkeä valintakriteeri kaupan hyllyllä on, että tuotteen raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa muodossa. 

Herkullisia luomureseptejä vaikka koko viikoksi löydät valmiiksi koottuna tästä.

Lisää luomusta