Kuusi herkuinta vaihtoehtoa pääsiäislampaalle

Kuusi herkuinta vaihtoehtoa pääsiäislampaalle

Kruunaa pääsiäispöytäsi mehevillä broilerinpaloilla, suussa sulavalla lohella tai karismaattisilla kasviksilla. Varoitus: nämä ohjeet saattavat viedä kielen mennessään!

Lohta ja raikasta maustevoita

Aromaattisen raikas sitruuna-kaprismaustevoi ja suussa sulava paistettu lohi muodostavat pettämättömän makuyhdistelmän pääsiäisaterialle. Makoisa siemenkuorrutettu lohi saa seurakseen pääsiäiseen sopivan appelsiinikastikkeen.

Palsternakka-lohisalaatissa maistuvat pirteän appelsiinin ja lämminsavulohen lisäksi makeiksi paahdetut palsternakkapalat sekä suolaisen täyteläinen feta. Täydellinen vastakohtien makukombo, siis.

Mehevät broilerinpalat

Appelsiinilla täytetty uuniboileri on kuin luotu pääsiäispöytään. Harmoninen makuyhdistelmä syntyy paahdetuista pistaasipähkinöistä, kuivatuista aprikooseista, tuoreesta appelsiinista ja korianterista.

Loihdi keväisen vihreä, pinaattinen vuohenjuustobroileri kuorruttamalla broilerin fileeleikkeet hunajalla, vuohenjuustolla, pinjansiemenillä sekä kermaisella pinaattikastikkeella. Juhlavaa, näyttävää ja ah, niin herkullista!

Karismaattiset kasvikset

Risotto primavera on todellinen pääsiäisherkuttelijan päiväuni – annoksessa asuu itse kevät! Tarvitset tuoretta parsaa, makeita herneitä sekä reilun lorauksen valkoviiniä. Keko parmesaaniraastetta ja hyppysellinen tuoretta minttua viimeistelevät pikantin aromin.

Oranssin ja vihreän sävyissä hehkuva bataatti-grillijuustosalaatti tuo ilon pääsiäispöytään. Miltä kuulostaisi makunystyröitä hellivän grillijuuston, rapean salaatin sekä pehmeänmakean bataatin yhdistelmä? Ja joku joskus sanoi, että salaatit ovat tylsiä?